DayTrading: Środa 30.12.2015
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 30.12.2015
Dax na m5 zrobił 5-tke w dół można oczekiwac odrócenia MOO przy obszarze 50-61.8 fibo ,
jezeli nie to idziemy dalej do góry, to tak nawiązując do indeksów co wczoraj pisałem,
jezeli nie to idziemy dalej do góry, to tak nawiązując do indeksów co wczoraj pisałem,
Obserwuje ktoś UJa?
Ja przyznam szczerze siedze od wczoraj w L i zastanawiam się czy nie uciekać powoli, bo na H1 formuje sie coś jakby RGR potencjalny?
Ja przyznam szczerze siedze od wczoraj w L i zastanawiam się czy nie uciekać powoli, bo na H1 formuje sie coś jakby RGR potencjalny?
Uj osiągnie w pierwszym kwartale 124 z palcem w nosie wiec jak Ci nie zalezy na czasie to spokojnie. Kiwi traci impet i az sie prosi o podwójny szczyt na daily.
- dobryfxplayer
- Maniak
i tak up w kosmos?highend pisze:EURNZD = UP
a jakies kreski w ekg?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Hej, dziękiMR. D pisze:Uj osiągnie w pierwszym kwartale 124 z palcem w nosie wiec jak Ci nie zalezy na czasie to spokojnie. Kiwi traci impet i az sie prosi o podwójny szczyt na daily.

Bardziej gram sobie DT i dłużej niż 3/4 dni to chyba jeszcze nie trzymałem, choć bardzo chętnie tę pozycje przetrzymam, tylko obawiam się troche, czy jakiś mniejszy ruch w dół poniżej 120.250 mnie nie wytnie na SL.
EU trójkąt 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dobrze że zaufałem żabie do końca i nie zamknąłem es na edku ,zawsze muszą przyprawić najpierw o zawał żeby potem pójść zgodnie z planem
poszukuje osoby do podsyłania sygnałów do wejscia i wyjscia z pozycji. Prowizja od zysków . jesli ktos zainteresowany prosze o priv lub email . warunki do dogadania ;]
-
- Fanatyk
Z ciekawości zapytam-sitonh pisze:poszukuje osoby do podsyłania sygnałów do wejscia i wyjscia z pozycji. Prowizja od zysków . jesli ktos zainteresowany prosze o priv lub email . warunki do dogadania ;]
kto komu ma podsyłac te sygnały ? Ty czy ktoś Tobie?

ok oftop aby nie było,
eu +uchf
ewentualne rozlicz
usdchf zgodnie z tym: http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... hf#p794425
.. ta 4> szara w ewentualnym diagonalu jest trójką abc(z czego sie wykonało dopiero a i czesciowo b, wiec jeszcze bedzie c do dołu) tak jak i 2> szara
usdchf ewentualna fala C w ED : https://www.tradingview.com/x/WIiFPvad/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2015, 12:17 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 4 razy.