DayTrading: Środa 23.12.2015
Re: DayTrading: Środa 23.12.2015
Witam do wczoraj edek ładnie rósł a dzisiaj to nie wiem co się dzieje taka konsolidacja chyba dłużej potrwa i jakoś edek odwrotny co do kabla
0820 i 0850 cos dla nozownikow.
Wesolych Swiat.
Wesolych Swiat.
Sp 500 - odwrotnie skorelowany z edkiem,
We wskazanym miejscu uwarunkowania z int D1
Miejsce trudne do pokonania..... technicznie
-- Dodano: 23 gru 2015, 19:06 --
edek 61,8 fibo
wczoraj zatrzymaliśmy się na 70.7
We wskazanym miejscu uwarunkowania z int D1
Miejsce trudne do pokonania..... technicznie
-- Dodano: 23 gru 2015, 19:06 --
edek 61,8 fibo
wczoraj zatrzymaliśmy się na 70.7
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mariusz k pisze:Możesz rozwinąć tą kwestię? ja mam tam konto, i na razie jest ok. Po za tym kilka dni temu coś się musieli pomylić bo przybyło mi 4000zł na depozycie. Pewnie się zorientują i to zabiorą, ale sam się nie będę przyznawał.Artoor80 pisze:pabloo83 pisze:Widział ktoś promocje iForex?
2 500$ do obrotu z zachowaniem 100% zysku?
Rozkminiał to ktoś ? to jakaś lipa...
Szczerze odradzam iForex, oszuści. Tyle można o nich powiedzieć.
Zmieniają zasady podczas gry, w trakcie otwartych pozycji itd. Zamknęli mi pozycje bez mojej wiedzy i zgody. Do tego utrudniony kontakt a na zwrot pieniędzy tez ładnie poczekasz.
Ta para zawsze zanim zaczęła spadać bujała się na szczytach od 3 dni do długich tygodni ,a nawet miesięcy z niewielkim zakresem ruchów. Szczyty czy były czy nie były lekko przebijane nie miało znaczenia. Pykałem ją tylko na S, ale swap mi dużo zabierał i odpuściłem sobie. Jak widzę b.dobrze zrobiłem, bo ładnie się wybiła. Nie ryzykował bym teraz z S, chyba że depo wystarczy przynajmniej na x4 taki ruch jak od sierpnia do tej pory.przemqus pisze:może na audCAD pinbar na D1 się uformuje, delikatnie podejście do tej formacji jest
Ustaw sobie interwał na MN, pociągnij krechę z dołka roku 2000 przez dołek z sierpnia tego roku i zobaczysz wszystko trochę inaczej

Jedyne co mi przychodzi do głowy na "pewny" zysk to ustawiać się z pierwszym L(swap na +

Jeśli chodzi o kontakt to ja nie narzekam, zawsze odpowiadali szybko na moje maile, i dość często dzwonili. Wypłata faktycznie, trochę trzeba poczekać, u mnie jakieś 3-4dni. Jedyne co mnie trochę denerwuje to platforma, dziwnie szwankuje, w ważnych momentach.Artoor80 pisze:
Zmieniają zasady podczas gry, w trakcie otwartych pozycji itd. Zamknęli mi pozycje bez mojej wiedzy i zgody. Do tego utrudniony kontakt a na zwrot pieniędzy tez ładnie poczekasz.
usd/pln chwila prawdy, retest linii szyi 

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

mały retest AudCad m1/m5
Szacun za wytrwałoścprzemqus pisze:mały retest AudCad m1/m5

młot na edku_ h4 

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!