crok. pisze:a na wig20 na xtb byl kiedys swap bo ja nigdy nie mialem a dzis tez mi pociagnelo
może to rolowanie a nie swap ??
crok. pisze:a na wig20 na xtb byl kiedys swap bo ja nigdy nie mialem a dzis tez mi pociagnelo
Potencjalnie Nietoperz w trakcie budowyTomasz196407 pisze:Merlin spójrz na dax prosze, czy tam moze cos jestMERLIN pisze:Żaba EURO-GBP oceń to
Dzięki wielkie,MERLIN pisze:Potencjalnie Nietoperz w trakcie budowyTomasz196407 pisze:Merlin spójrz na dax prosze, czy tam moze cos jestMERLIN pisze:Żaba EURO-GBP oceń to
Rolowanie. MFOREX To samo z wig20.PipsKong pisze:crok. pisze:a na wig20 na xtb byl kiedys swap bo ja nigdy nie mialem a dzis tez mi pociagneilo
może to rolowanie a nie swap ??
od 100 pozycji, na surowcach nie operuja pojeciami lotow w Aliorze.akukaracza pisze:ten swap to raczej na 0,1lota nie na 0,01...adk77 pisze:upfx pisze:Chyba potrzebuje opinii kogos zaznanego w temacie.
Nie inwestowalem nigdy w WTI, wiec wybaczcie niedouczenie.
Wlasnie otrzymalem wiadomosc:
Withdraw .WTI ADJUSTMENT z 17.12.2016 ... i moje konto zostalo uszczuplone o 524.72pln na
jednej 100 pozycji.
W sumie pociagneli mnie o pare tys pln w dol. Spodziewalem sie rolowania, ale czy wszystko jest tutaj w porzadku?
Wszystko jest ok. Rąbneli taki swap, tym razem, żr niejednego 4 litery zabolały
nie korzystam juz z Alior Trader, swego czasu używałem go i informacje o swapie jaki będzie
dodany/pobrany przy rolowaniu były podawane ok godz 13.00 w zakłądce "informacje"
troche inaczej to mam... ale pokrywa sie kierunek, a to najważniejszeMERLIN pisze:Żaba EURO-GBP oceń to
wig20 swap 10pkt..crok. pisze:a na wig20 na xtb byl kiedys swap bo ja nigdy nie mialem a dzis tez mi pociagnelo