Tomasz196407 pisze:Cały czas i ....dasiekk80 pisze:DAXa paczacie?
Ja już miałem w tym roku odpuścić .... ale zostawiłem 1k na koncie tylko na indexy.
Dzisiaj jedynym wskaźnikiem był RSI na M5/M15.

Tomasz196407 pisze:Cały czas i ....dasiekk80 pisze:DAXa paczacie?
Tego szczęscia na 10470 tak sobie oczywiscie gdybam pod wczoraj co rysowałemdasiekk80 pisze:Tomasz196407 pisze:Cały czas i ....dasiekk80 pisze:DAXa paczacie?
Ja już miałem w tym roku odpuścić .... ale zostawiłem 1k na koncie tylko na indexy.
Dzisiaj jedynym wskaźnikiem był RSI na M5/M15.I na koncie już ponad 6k
![]()
![]()
Czy to tylko u Aliora tak tna, czy u innych to samo?adk77 pisze:upfx pisze:Chyba potrzebuje opinii kogos zaznanego w temacie.
Nie inwestowalem nigdy w WTI, wiec wybaczcie niedouczenie.
Wlasnie otrzymalem wiadomosc:
Withdraw .WTI ADJUSTMENT z 17.12.2016 ... i moje konto zostalo uszczuplone o 524.72pln na
jednej 100 pozycji.
W sumie pociagneli mnie o pare tys pln w dol. Spodziewalem sie rolowania, ale czy wszystko jest tutaj w porzadku?
Wszystko jest ok. Rąbneli taki swap, tym razem, żr niejednego 4 litery zabolały
Merlin spójrz na dax prosze, czy tam moze cos jestMERLIN pisze:Żaba EURO-GBP oceń to
ten swap to raczej na 0,1lota nie na 0,01...adk77 pisze:upfx pisze:Chyba potrzebuje opinii kogos zaznanego w temacie.
Nie inwestowalem nigdy w WTI, wiec wybaczcie niedouczenie.
Wlasnie otrzymalem wiadomosc:
Withdraw .WTI ADJUSTMENT z 17.12.2016 ... i moje konto zostalo uszczuplone o 524.72pln na
jednej 100 pozycji.
W sumie pociagneli mnie o pare tys pln w dol. Spodziewalem sie rolowania, ale czy wszystko jest tutaj w porzadku?
Wszystko jest ok. Rąbneli taki swap, tym razem, żr niejednego 4 litery zabolały