Zwycięzcy biorą wszystko?
Re: Zwycięzcy biorą wszystko?
Akurat wszyscy szkoleniowcy z branży forex zasługują na jednakowe traktowanie, ponieważ wszyscy mają to samo do zaoferowania
Oczywiście to tylko moje zdanie.

Acha, takie masz podejscie... rozumiem, dosyć nieprzejednane, przyznaję nawet skrajne ...Pablo90 pisze:Akurat wszyscy szkoleniowcy z branży forex zasługują na jednakowe traktowanie, ponieważ wszyscy mają to samo do zaoferowaniaOczywiście to tylko moje zdanie.
Wydałem trochę kasy w życiu na szkoleniowcow, po kilku latach widzę że mozna było wydać tę kase lepiej, nie uważam jej jednak za stracona bez sensu, ale za wydaną nie do końca racjonalnie ... myślę jednak, że kupiłem sobie za nią troche czasu .... tak myślę....
początki są trudne dla każdego leszcza, trading dzisiaj wydaje mi się absolutnie samotnym wyzwaniem,
Anton co łatwo sprawdzić zarobił ileś tam i zaproszono go do TV aby prowadził traderów... żaden z tego nic nie wyniósł... ale wyobraź sobie że jesteś nim i idziesz na emeryturkę w wieku 30 kilku lat albo coś z tym robisz i on zakłada sobie instytucik cos tam cos tam i działa.... osobiście mam go w D. Bo on uznaje FX za coś czego lepiej nie tykać... on tylko rynek akcji oczywiście na kredytowym lewarze... . Ale koleś ma doświadczenie i tyle byle bubka by nie wezwano a teraz masz rację jest szkoleniowcem i ciągnie w swą stronę mimo wszystko to koleś z historia w tradingu a nie tylko szkoleniowiec. Bez odbioru PabloPablo90 pisze:Akurat wszyscy szkoleniowcy z branży forex zasługują na jednakowe traktowanie, ponieważ wszyscy mają to samo do zaoferowaniaOczywiście to tylko moje zdanie.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Only 1% survive this game gdzieś to przeczytałem i chyba nie odbiega to od rzeczywistości
no pain no gain
no gain no game
no gain no game