DayTrading: Środa 16.12.2015
Re: DayTrading: Środa 16.12.2015
sp 500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Celowo pompują żeby nie zrobić efektu śnieżnej kuli... ważne że kierunek na przyszły rok określony
hahahahahahaha miszcz :Ospiter pisze:Emocje jak na grzybach....
no jak zgodnie z prognozą to i nie ma większych ruchów ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
tasują, jak piętnastolatek pod kołdrą... grywa ktoś w gwinta? 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wcale mnie nie zdziwi jak wyciągną górą... ostatnio jest taka zasada.
Jeśli jest komunikat bardzo istotny, lecz jego treść jest już wszystkim znana, rynek wykona czynność odwrotnie proporcjonalną do ogłoszonego komunikatu... w tym roku już 2x tak było, pytanie czy do 3 razy sztuka?
Jeśli jest komunikat bardzo istotny, lecz jego treść jest już wszystkim znana, rynek wykona czynność odwrotnie proporcjonalną do ogłoszonego komunikatu... w tym roku już 2x tak było, pytanie czy do 3 razy sztuka?
dziwnym jesteś człowiekiem ...... :Oatlanticos pisze:ja tam czuje w kosciach ze pocaluja 0860- 0880 szybko i UP
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Co by nie gadać, ŻABA rulezzzz
Jak to mawiają, kupuj plotki, sprzedawaj fakty ;-) Jeżeli ktoś ma dość depo i nerwy ze stali, to na takich ruchach można zarobić w ciemno otwierając pozycje w obie strony i zamykając w odpowiednim momencie. Bo czyszczenie drugiej strony zawsze musi być.Damfry pisze:wcale mnie nie zdziwi jak wyciągną górą... ostatnio jest taka zasada.
to jednak indeksy w dół ( i ropa) , skoro edek UP 
korelacja

korelacja

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami