Flagę widzę na EUH4.
Ale co będzie o 20...

Było by ciekawie. Przecież rynek spodziewa się podniesienia. To samo w przypadku jak by zaszaleli z oprocentowaniem.ginette pisze:Panowie a co myślicie o takim scenariuszu gdyby dzisiaj nie podnieśli tych stóp?
Nikt nie wie?cheecky pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy jest jakaś korelacja, np. jak edek w górę to dax w dół ?
tak jest korelacja. jak edek rosnie to dax spada i odwrotnie. ale to nie jest regula....cheecky pisze:Nikt nie wie?cheecky pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy jest jakaś korelacja, np. jak edek w górę to dax w dół ?
Wlacz sobie dwa wykresy, jeden nad drugim.cheecky pisze:Nikt nie wie?cheecky pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy jest jakaś korelacja, np. jak edek w górę to dax w dół ?
http://www.myfxbook.com/pl/forex-market/correlationcheecky pisze:Nikt nie wie?cheecky pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy jest jakaś korelacja, np. jak edek w górę to dax w dół ?
dobryfxplayer pisze:tak jest korelacja. jak edek rosnie to dax spada i odwrotnie. ale to nie jest regula....cheecky pisze:Nikt nie wie?cheecky pisze:Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy jest jakaś korelacja, np. jak edek w górę to dax w dół ?
musisz dniami, tygodniami, miesiacami obserwowac te instrumenty w roznych warunkach.
takie moje zdanie. ale ja daxa nie znam zabardzo. tylko po omacku...