nie polegaj na drugiej osobie, na jego analizach. niewazne kim on jest. czy atalanticosem czy sorosem czy hubertem urbanskim czy jonem ramboCR04 pisze:obyś mistrzu miał rację, jak zawsze, bo mam napakowane L po korek...atlanticos pisze:L

nie polegaj na drugiej osobie, na jego analizach. niewazne kim on jest. czy atalanticosem czy sorosem czy hubertem urbanskim czy jonem ramboCR04 pisze:obyś mistrzu miał rację, jak zawsze, bo mam napakowane L po korek...atlanticos pisze:L
Wybacz, chodziło o ten sam :Bemowo1 pisze:Tego który jest bez sensu?przemqus pisze:
Bardziej się trzymałem tego trójkąta który także widać na wykresie ktory wrzuciłem.![]()
Wybaczamprzemqus pisze:
Wybacz, chodziło o ten sam :
pozycja dobrze zajeta ale niektore kreski perwersyjne. sam siedze w sprzemqus pisze:Wybacz, chodziło o ten sam :Bemowo1 pisze:Tego który jest bez sensu?przemqus pisze:
Bardziej się trzymałem tego trójkąta który także widać na wykresie ktory wrzuciłem.![]()
dobryfxplayer pisze:nie polegaj na drugiej osobie, na jego analizach. niewazne kim on jest. czy atalanticosem czy sorosem czy hubertem urbanskim czy jonem ramboCR04 pisze:obyś mistrzu miał rację, jak zawsze, bo mam napakowane L po korek...atlanticos pisze:L
cześć S. liczyłes tego euBemowo1 pisze:Wybaczamprzemqus pisze:
Wybacz, chodziło o ten sam :
a gdzie ja napisalem ze sie trzymam L? pytanie na ktore odpowiedziałem brzmialo "Jak ustawiacie się na edku na jutro?" a nie "co kisicie dziś?"CR04 pisze:jakoś tak lepiej się poczułem po prostu, jak zobaczyłem, że nie tylko ja się trzymam L.