dolna banda zyczeniowaprzemqus pisze:EurUsd![]()
DayTrading: Wtorek 15.12.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 15.12.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Może wiedzą coś więcej, na przykład to, że jutro EUR jeszcze bardziej się umocni i już profilaktycznie interweniują? Tak sobie spekuluje...tomek123 pisze:Ja tylko spekuluje dla mnie to ruletka na dzień dzisiejszy najlepszą opcja jest być bez pozycji i poczekać chyba że ktoś ma zyski to SL na poziomie wejścia
Co do złotówki to słyszałem w radio ze państwo sprzedaje euro wczoraj tak mówili żeby umocnić PLN

- atlanticos
- Maniak
LArtoor80 pisze:Jak ustawiacie się na edku na jutro?
nie lubie kiedy tak piszeszatlanticos pisze:LArtoor80 pisze:Jak ustawiacie się na edku na jutro?

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- atlanticos
- Maniak
a może to nie rynek ma stanac po właściwej stronie tylko TYNowy500 pisze:nie lubie kiedy tak piszeszatlanticos pisze:LArtoor80 pisze:Jak ustawiacie się na edku na jutro?zawsze jak zajmujesz odwrotna pozycje do mojej to wyrzuca mi sla
moze tym razem rynek stanie po wlasciwej stronie czyli eS

Bardziej się trzymałem tego trójkąta który także widać na wykresie ktory wrzuciłem.andrut pisze:Czy aby na pewno takprzemqus pisze:EurUsd![]()
![]()
![]()

-- Dodano: 15 gru 2015, 22:20 --
Troche tak, troche nieatlanticos pisze:dolna banda zyczeniowaprzemqus pisze:EurUsd![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tego który jest bez sensu?przemqus pisze:
Bardziej się trzymałem tego trójkąta który także widać na wykresie ktory wrzuciłem.![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
obyś mistrzu miał rację, jak zawsze, bo mam napakowane L po korek...atlanticos pisze:L

Mistrz jest nieomylnyCR04 pisze:obyś mistrzu miał rację, jak zawsze, bo mam napakowane L po korek...atlanticos pisze:L

Zastanawiam się gdzie w takim razie SL ustawić, bo jazda może być jak diabelskim młynie.
ze dwa razy sie pomylilArtoor80 pisze:Mistrz jest nieomylnyCR04 pisze:obyś mistrzu miał rację, jak zawsze, bo mam napakowane L po korek...atlanticos pisze:L
Zastanawiam się gdzie w takim razie SL ustawić, bo jazda może być jak diabelskim młynie.

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797