to samo chciałem zapytaćeliroPL pisze:o której jest dzisiaj OPEC?

aczkolwiek chcę się jeszcze dowiedzieć co ten OPEK - kurier może dzisiaj nam powiedzieć ??
znowu zwiększą wydobycie ?:D
Panie AtlantiGosu !!! Już niedługo Twój poziom na WTI

to samo chciałem zapytaćeliroPL pisze:o której jest dzisiaj OPEC?
PipsKong pisze:to samo chciałem zapytaćeliroPL pisze:o której jest dzisiaj OPEC?
aczkolwiek chcę się jeszcze dowiedzieć co ten OPEK - kurier może dzisiaj nam powiedzieć ??
znowu zwiększą wydobycie ?:D
Panie AtlantiGosu !!! Już niedługo Twój poziom na WTI
Jak widzisz geometria daje pewnego rodzaju ostrzeżenia przed potencjalnym kierunkiem rynku .Ja trochę zmieniłem podejście do tej metody, którą wymyślił ScottCarneyxardins pisze:Dzięki Merlin. Te zasięgi dają trocę do myślenia.
MERLIN pisze:DAX obecnie trwa korekta po formacji Nietoperza-projekcjaxardins pisze:Gdzie ten św Mikołaj z saniami na DAX...? Niby 2 dni temu odbijali od 480 ale wogóle nie ma ciągu do góry. Moje L zostało stłumione w zarodku:D Ktoś widzi jakąś kolejną strefę odbicia na DAX czy czekamy na 10 tys?
Zastanawiam się nad małą elką na audi pod swoją wczorajszą i dzisiejszą analize i tego zwierza od ciebie MERLIN. Trochę ryzyk fizyk. Poczekam i zobacze czy odbiją chyba. Jeszcze dane dziś ze stanów. W ogóle muszę się bardziej zainteresować harmonicznymi bo widzę ze przydatne to narzędzie jednak.MERLIN pisze:EUGold pod znakiem zapytania
Audi szansa na Nietoperza
na d1 wciaz wewnatrz duzego trojkata... wydaje sie ze jeszcze jeden test gornej bandy wskazany przed FEDEM. Ciensza zolta strefa jest kluczowa - wybroniona da sile niedzwiedziom nawet na nowe minima, ale jesli by puscila to szybko 7600-7700 mozemy zobaczycczyjawiem pisze:Zastanawiam się nad małą elką na audi pod swoją wczorajszą i dzisiejszą analize i tego zwierza od ciebie MERLIN. Trochę ryzyk fizyk. Poczekam i zobacze czy odbiją chyba. Jeszcze dane dziś ze stanów. W ogóle muszę się bardziej zainteresować harmonicznymi bo widzę ze przydatne to narzędzie jednak.MERLIN pisze:EUGold pod znakiem zapytania
Audi szansa na Nietoperza
AUDUSD D1
https://www.tradingview.com/x/XQrC0J6m/
AUDUSD h4
https://www.tradingview.com/x/WMDs8d7d/
Co myślicie?