Z tajnych źródeł jest info, ze na 0.6673 kilku gości z Nawi i Comparica ulokowało zlecenia obronne na niebagatelną wartość 1.54 lota. Ponoć Goldman dzwonił do Nomury, mają wycinaćMR. D pisze:wyjątkowo ciężko w tym roku. 200 pipsów na kiwi wycieli jedną i drugą stronę na detalu. Teraz ciekawe czy realizacja zysków czy jednak zgodnie z fundamentami. Druga m15 będzie kluczowa.
witaj,c.ajto pisze:Tak na moje, gdzie E/U wzrostowo dolecieć może:
To byłoby bardzo nieładnie z ich strony...c.ajto pisze:Tak na moje, gdzie E/U wzrostowo dolecieć może:
Z tajnych źródeł jest info, ze na 0.6673 kilku gości z Nawi i Comparica ulokowało zlecenia obronne na niebagatelną wartość 1.54 lota. Ponoć Goldman dzwonił do Nomury, mają wycinaćMR. D pisze:wyjątkowo ciężko w tym roku. 200 pipsów na kiwi wycieli jedną i drugą stronę na detalu. Teraz ciekawe czy realizacja zysków czy jednak zgodnie z fundamentami. Druga m15 będzie kluczowa.
Popatrz na to mierzenie:Tomasz196407 pisze:witaj,c.ajto pisze:Tak na moje, gdzie E/U wzrostowo dolecieć może:
oby te 423 nie było!!bo to już raczej korektą by nie było jak tu ktoś wcześniej pisał,
upln zrobił zakładane 3.93 z groszami