DayTrading: Środa 09.12.2015
Re: DayTrading: Środa 09.12.2015
Kiwi H4 RGR
Awatar super! Dla mnie opinia kogos kto trudni sie inwestowaniem cudzych pieniedzy czy tez dawaniem sygnalow za pieniadze jest nie istotna. dobry trejder nie potrzebuje "super" portali inwestycyjnych z lipnymi opiniami by zarabiac...ConsiliumFX pisze:"Malowidło" super, ale co z niego wynika, bo granie na samą technikę bez podstaw fundamentalnych na parach walutowych z PLN jest bardzo trudne.karnak pisze:@niceone
"Podrzucisz swoje malowidla na pln? Dzieki"
Proszę bardzo:
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

no dobra grube Lki po " jaja" zaczęły działać 
ciekawe co dalej z ropą ;/ ??

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
skoro budujesz piramidę wzrostową to masz okazje dobrać po promocji nową LPipsKong pisze:no dobra grube Lki po " jaja" zaczęły działać
i nie bardzo rozumie pytanie, ładuj po kolana ....bo za darmo

ja już mam załadowane od 1.06 tyle że mało ;/ ale wolę mało niż dużo i w stresie 
no ta ropa to bym już wolał żeby poszła w górę chociaż na 48 $

no ta ropa to bym już wolał żeby poszła w górę chociaż na 48 $

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
atlanticos, możesz pokazać swoją projekcję adka?
- magura2004
- Pasjonat
Wystarczy do wczoraj się cofnąćmlody1977 pisze:atlanticos, możesz pokazać swoją projekcję adka?

https://www.tradingview.com/x/jZpDogY7/
tak też myślałem, ale zawsze spytać można.magura2004 pisze:Wystarczy do wczoraj się cofnąćmlody1977 pisze:atlanticos, możesz pokazać swoją projekcję adka?![]()
https://www.tradingview.com/x/jZpDogY7/
- ConsiliumFX
- Gaduła
Nie uważam się za geniusza, ale na rynku siedzę już parę lat. Nikogo do niczego nie zmuszam i chciałbym tylko wymieniać zdania odnośnie inwestowania. Do tego bowiem ta grupa została stworzona.rabit pisze:Awatar super! Dla mnie opinia kogos kto trudni sie inwestowaniem cudzych pieniedzy czy tez dawaniem sygnalow za pieniadze jest nie istotna. dobry trejder nie potrzebuje "super" portali inwestycyjnych z lipnymi opiniami by zarabiac...ConsiliumFX pisze:"Malowidło" super, ale co z niego wynika, bo granie na samą technikę bez podstaw fundamentalnych na parach walutowych z PLN jest bardzo trudne.karnak pisze:@niceone
"Podrzucisz swoje malowidla na pln? Dzieki"
Proszę bardzo:
-- Dodano: 09 gru 2015, 12:52 --
Wracając jeszcze do merytoryki wykresów USDPLN i EURPLN. Ja stawiam na fundamenty i podpieram się technikom w mniejszym stopniu. Z zamieszczonych wykresów wynika że USD wybił się z krótkoterminowego trendu wzrostowego, ale znów podąża na północ i będzie tam podążać z powodu rozbieżności w politykach monetarnych USA i Polski. Natomiast jeżeli chodzi o EURO, jest ono lepiej postrzegane na świecie niż złotówka i w sytuacji wzrostu awersji do ryzyka oczywiste jest, że PLN musi słabnąć.
Bardzo ładny ten RGR z fajnym RR. Wychodzi RR3. Tylko, że dzisiaj decyzja o stopach procentowych o 21,00_Kerad_ pisze:Kiwi H4 RGR