Aktualnie w grze eSki na e/u i e/j odpowiednio od 0876- i od 133.66-. TP jeszcze nie ustalone.
Coś słabo dzisiaj chodzi cena - niestety.
Odniosę się jeszcze do jednej z PW - gratuluję tchórzostwa - założyć konto tylko po to aby napisać PW - nie będę cytował - nie chce Cię kompromitować - choćby ze względu na błędy - ale być może pisane w nerwach...
Kolejny raz napiszę - nie jestem nieomylny - nie kreuję się na "guru".
NIE podpisywałem z nikim umowy abym musiał się z czegoś wywiązywać.
Myślisz, że nie miałem propozycji - łagodnie mówiąc "naciągania" innych ? kasa łatwa, szybka i zawsze można powiedzieć, że ktoś coś źle zrozumiał. Jak myślisz - na jakiej zasadzie działają wszystkie aukcje z tymi "cudownymi systemami" ? gdzie nie ma wcale stratnych transakcji.
Gdybym chciał to już dawno bym taki "interes" prowadził - wystarczy tylko wrzucić pdf-a na aukcję podpisując się, że to mój. Bazując na (jak tutaj się twierdzi) wypracowanej przez lata renomie.
Jak myślisz - dlaczego tego nie robię ???
Jaki mam interes w prowadzeniu tego dziennika ???
Oświadczam, że nie współpracuję z jakimkolwiek brokerem/przedstawicielem/itp/itd... Nie kontaktuje się z kimkolwiek z tego forum poprzez email/skype/tel/itp/itd...
Mój numer tel znają tylko osoby znane osobiście.... ja jestem jeszcze z tego pokolenia, które nie miało od małego telefonu/komputera....
Pierwszą komórkę miałem dopiero w drugiej klasie szkoły średniej....
W ogóle zarzuty zawarte pod moim adresem są tak głupie, że aż .....
Zresztą - po co ja się tłumaczę - weź się lepiej człowieku za naukę - bo nic samo nie przychodzi - a zacznij od nauki języka Polskiego.
To nie Urząd Skarbowy, że żądasz zeznań....
Jeśli jest więcej takich osób - proszę bardzo - nie boję się oskarżeń - bowiem jestem niewinny.... wszystko jest legalne....
pozdrawiam Marcin