XM Bonus

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Adeko1
Uczestnik
Uczestnik

XM Bonus

Nieprzeczytany post autor: Adeko1 »

Witam,
Dopiero zaczynam swoją przygodę. Moje pytanie to czy mogę stracić wiecej pieniedzy niz bonus, który dostane od XM ?
Bardzo proszę o wyrozumiałość. Czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Re: XM Bonus

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

Nie można stracić więcej niż otrzymany bonus w XM. Zyski (czyli wszystko na plus ponad bonus) można natomiast bez problemu wypłacić.

Co więcej, XM posiada ochronę przed ujemnym saldem rachunku, czyli nawet w przypadku wpłaty własnego depozytu nie można stracić więcej niż wpłacony depozyt. Dla początkujących (i nie tylko) jest to bardzo ważny aspekt - szczególnie po 15 stycznia br. dużo inwestorów się o tym przekonało.

Pozdrawiam

Adeko1
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Adeko1 »

No właśnie na tym mi zależy bo na forexie słabo się znam trochę na demo pograłem ale ja wole stracic w realu żeby się uczyć. Czyli na Xm nie strace poniżej tego bonusu a przy wplacie depozytu tak samo. Czyli rozumiem ze automatycznie pozycja się zamyka ? Jest to gdzies napisane na stronie bo przeglądałem ale nie mogę znaleźć. Dzieki bardzo za poprzednią odpowiedz, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

Tak, pozycje oczywiście zamykają się same na poziomie stop-out (20% w przypadku XM). Informacje o tym znajdziesz w regulaminie np. przy zakładaniu konta.

Nawet gdyby jakoś udało się zrobić chwilowe saldo ujemne (np. przy dużym poślizgu cenowym przy ważnym wydarzeniu na rynku) to system w XM automatycznie skoryguje Ci balance na 0.

Pozdrawiam

Mynia
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Mynia »

Czyli rozumiem, że bez wielkich zobowiązań można "pograć" sobie tym bonusem. Nic więcej, za żadne obsługi konta, się nie płaci ? Trzeba podawać numery kart kredytowych ?
Jakie jeszcze inne takie promocje możecie zaproponować, gdzie dostaje się za darmo jakąś małą kwotkę do pogrania.

Chciałbym otworzyć konta i do woli, bez żadnych konsekwencji pobawić się bonusowymi pieniędzmi.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Konto założyć musisz ale nic nie trzeba wpłacać ani nie trzeba podawać numeru karty kredytowej. Jak coś Ci się nie spodoba to zapominasz o koncie lub nawet je zamykasz i tyle.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
FXchannel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: FXchannel »

Jest kilka brokerów dających non-deposit bonus i pozwalających na różnych warunkach wypłacać zyski. Wystarczy wygooglować, ale chyba XM ma najszybszą wpłatę bonusu, bo niektórzy oferują bonus, który jednak nigdy nie pojawia się na rachunku. Nie będę jednak wymieniał z nazw. Powodzenia w bonusowaniu bonusu :)

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Problem w tym, że brokerzy dający różnorakie bonusy czasem nie tylko nie pozwalają wypłacić zysków z bonusu, ale i wpłaconych pieniędzy :) Ale jak nic nie wpłacasz to nic nie ryzykujesz.

ODPOWIEDZ