jaką masz dokładnie wartość na F161? i czy aby nie jest to 30.50?MERLIN pisze:L na Ropieza wcześnie ,na dolnej bandzie można próbować
edit: dobra zmierzyłem sobie: 29.70
bardzo ciekawe

jaką masz dokładnie wartość na F161? i czy aby nie jest to 30.50?MERLIN pisze:L na Ropieza wcześnie ,na dolnej bandzie można próbować
Mam ciut inaczej poprowadzone linie, widać jak cena reaguje w ich obrębie. Mogą szurnąć na 33 od razu i później testować dolną od góry, odbić teraz po raz kolejny i wejść z powrotem do wewnątrz trójkąta, mogą trójkąt przerobić w kanał, prostokąt, lub inne ustrojstwo.MERLIN pisze:L na Ropieza wcześnie ,na dolnej bandzie można próbować
bez przesady, żaden dobry, farta miałem, a teraz sam nie wiem . . .Tomasz196407 pisze:
Pedro, spojrzyj łaskawie okiem spekulanta na giełde amerykanska i gj , jestes dobry w tych indeksach
a czemuż tak ?:)dobryfxplayer pisze:22:22 to znak pod L na ropie!
bardzo dobry znak brac elki na rope toc to dolek dołków highendowi za cale depodobryfxplayer pisze:22:22 to znak pod L na ropie!
dobryfxplayer pisze:22:22 to znak pod L na ropie!
Pips kong chyba sie obudziłes z ręką w nocnikuPipsKong pisze:a czemuż tak ?:)dobryfxplayer pisze:22:22 to znak pod L na ropie!