Oj tam niewielka różnicaTGV2 pisze:MERLIN żle oznaczyłeś B powinno być na 1 swinguMERLIN pisze:EU-aktualizacja-pokazywałem Gada wiele razy ,jedyna pomyłka była w zasięgu -wybronili 127.2 a Marian dał sygnał do startu
DayTrading: Piątek 04.12.2015
Re: DayTrading: Piątek 04.12.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2015, 14:03 przez MERLIN, łącznie zmieniany 2 razy.
magura2004 pisze:No wiesz nasza władza robi co chce. Nie wiadomo co im przyjdzie do głowy z giełdą itd...crok. pisze:kurde co sie dzieje z naszym wigiem przeciez to jakas totalna ucieczka z Polski bo jak wytlumaczyc tak niska wycene bluechipow ?
http://www.gpw.pl/wydarzenia/?ph_tresc_ ... n_id=56894
Pan prezes wolał sam podać się do dymisji, zanim dymisja zapuka do niego.
A co do wczorajszego strzału na eurusd, to był trzeci największy zasięg dzienny w historii ... tak dla celów kronikarskich to piszę w sumie
teraz wszystko w decyzji fedów
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
O wariaty, aleście wczoraj postów natrzaskali. Ostatni raz taką ilość to przed greckim referendum
Edek, wariant optymistyczny 1.11500
Edek, wariant optymistyczny 1.11500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Jak to dobrze nie mieć pozycji przed takimi danymi w piątek 
The only way is up
Dzisiaj znowu Mario o 18 gada? O co kaman?
Najlepszy sposób, by przewidzieć trendy, to je tworzyć...
-
Mpapiez
Słabiutkie nfpy
... ledwo powyżej 200, na pewno to kursu na edku nie zmieni.
Porównując do ostatnich danych to raczej słabo.
Kiedyś twoja analiza będzie prawidłowa - ważne żebyś do tego czasu miał kapitał na inwestycje.
Poszedł short, ale wydaje mi się, że komuś bardzo zależy żeby nie poszło w dół więc jak pokryją pierwszą świecę to mogą pofrunąć.
- atlanticos
- Maniak

dzis spotkanie OPEC wiec ropa szaleje a za nia CAD
cadjpy h4 - wczoraj wybicie, dzis gleboki retest i obecnie mocna czerwona h4 z cieniem od gory.... jak dla mnie wyjscie powyzej 92.60-92.80 dopiero neguje spadki
https://www.tradingview.com/x/UTXkJIbh/
cadjpy h4 - wczoraj wybicie, dzis gleboki retest i obecnie mocna czerwona h4 z cieniem od gory.... jak dla mnie wyjscie powyzej 92.60-92.80 dopiero neguje spadki
https://www.tradingview.com/x/UTXkJIbh/
Ostatnio zmieniony 04 gru 2015, 15:02 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czy dzisiaj były dane dot. ropy ??? a ma ktoś kalendarz ze zdarzeniami odnośnie ropy bo na moim nie ma ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!