Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
pedro pisze:
a co do 1000 pips bez korekty... no i co, że 1000 pips bez korekty? ... a może by tak 3000 pips bez korekty? ... albo 5000?
trend following jest wg mnie podstawową zasadą skutecznego traidingu,
Trend following w tym konkretnym przykładzie to również niezła bzdura. Pokaż tą linię trendu która jest respektowana i za którą "podążasz", bo już kilka zostało wyłamanych, łącznie z pewnym kanałem.
I o jakiej ramie czasowej piszesz ? Bo właściwie od marca do października na każdym interwale widać trend wzrostowy, a na upartego dalej można twierdzić że jest trend wzrostowy, bo nie zostało pokonane tegoroczne low.
Także skończcie pisać te farmozony i podwyżaszać własne ego.
Nie idziecie za "trendem" tylko za opinią że Mario zwiększy dodruk, tak jak ja ide za opinią, że Mario dziś nic nie ogłosi i rynek będzie "rozczarowany".
Kłócić się nie ma o co, za godzinkę z kawałkiem będzie wszystko jasne.
Ta linia trendowa była akceptowana do 1 grudnia, później była wyłamana, no ale chyba kierowania się samymi liniami to trochę mało. Pisałem o tym artykuł, że linie trendowe bywają zgubne niestety nie mogę podać linka bo będzie reklama.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.