DayTrading: Poniedziałek 23.11.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.11.2015
Ja tylko czekam ja dax da znak do wybicia przed czarnym Piątki em mam wrażenie ze z 600 pipsow pójdą do piątku .
ropa zaliczyła dolną linię kanału spadkowego i jest szansa na jakieś wzrosty do okolic 46. warunek opór na 42 pokonać. dość mocny może być
Czy uważacie że jest możliwość utworzenia się RGR na h1 GBPAUD ? Czy raczej dalsze spadki ?
Trzyma ktoś longi na EDku?
PS. kanadyjczyk fajnie poleciał po info z ropy, w dodatku był na oporze (usdcad)
PS. kanadyjczyk fajnie poleciał po info z ropy, w dodatku był na oporze (usdcad)
Który kanał wygra...adk77 pisze:ropa zaliczyła dolną linię kanału spadkowego i jest szansa na jakieś wzrosty do okolic 46. warunek opór na 42 pokonać. dość mocny może być
Żeby poszła na 46 musiałaby zanegować tego rgr'a
https://www.mql5.com/en/charts/4259464/ ... al-markets
Ja mam L na euro. Liczę w niedługim czasie na szybkie wybicie do góry...
-
- Stały bywalec
Wrzucam jeszcze raz analizę EURUSD. Jesteśmy pod najważniejszą linia oporu, która miała decydujące znaczenie dla ruchu wzrostowego od kwietnia kiedy była jeszcze wsparciem. Na ten moment jesteśmy w ruchu spadkowym od przełamania tej linii i testujemy bardzo powoli wsparcie w okolicach poprzedniego dołka. Handel na wzrosty na ten moment jest przed wczesny. Zauważcie, że na mniejszych interwałach czasowych wciąż cena zarysowuje niższe szczyty i dołki, więc z samego założenia mamy wciąż trend spadkowy. Jest jeszcze za wcześnie na zajmowanie pozycji długich. Jak będą wyższe dołki można zacząć myśleć, niech cena zbliży się do najważniejszego poziomu oznaczonego w analizie a najlepiej niech go przebije. Wtedy można myśleć o pozycji długiej. Teraz to szukanie dołka i nic więcej, może się uda, może nie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
bardzo polecam soczyste L:
ale raczej dopiero jak bardzo ladnie zamknie sie dzienna swieczka nad flaga...
ale raczej dopiero jak bardzo ladnie zamknie sie dzienna swieczka nad flaga...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- dobryfxplayer
- Maniak
zaba. co myslisz o eur/chf ? masz inne zdanie?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore