DM BZWBK - model ECN
Re: DM BZWBK - model ECN
Tak jak myslalem broker zaslonil sie dostawcami plynnosci.
Jak nie chcesz byc dalej jeleniem to zmien brokera.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
Dokładnie.Szwajcar pisze:Tak jak myslalem broker zaslonil sie dostawcami plynnosci.
Takie same bzdety odpowiadał mForex po szwajcarskim kancie.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Hejjackub pisze:SEROL,
oni kłamią, okradli cie z winnera i ze stop losa jednocześnie, potraktowali cię jak ..... " niezbyt mądrego",
pozwól zapytać, będziesz coś z tym robił dalej ?
Trade miał się zatrzymać na SL, winnera by nie było i tak. Koleś wkleił to co rozsyła wszystkim i pisze o jakimś Biuro Wsparcia i Kontroli i tam pewnie kolejny zrobi - kopiuj i wklej i zmieni cyferki. Następny level to Miejskich i Powiatowych Rzeczników Konsumenta - to już traktuje jako żart za strony DM BZ WBK.... . Później mamy drogę sądową... za mała kwota żeby się w to bawić i oni o tym wiedzą bo maja przecież swoje doświadczenie... Prawda Panie Sebastianie Sobolewski ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
witam
czy mógłby mi ktoś napisać można wypłacić pieniądze z konta forex w BZWBK
Witambirkof86 pisze:witam
Wchodzisz na stronę inwestoronline.pl:
- Podajesz PIN i NIK
- po zalogowaniu wybierasz z zakładek "Moje Usługi"
- po lewej wybierasz "Dyspozycje"

- potem masz "wyszukanie dyspozycji" i klikasz na wybierz przy "Rynek OTC (Forex)"
- poniżej rozsuną ci się "lista dyspozycji" i wybierasz "Złóż" przy opcji "Forex - Udostępnienie środków z rejestru pieniężnego OTC"
- Otworzy się dyspozycja wpisujesz kwotę zaznaczasz "rejestr 1" jeżeli masz tylko jedno konto kasę przeleją Ci na konto wskazane przy podpisaniu umowy z DM BZ WBK
SEROL666 pisze:Witambirkof86 pisze:witam
- Podajesz PIN i NIK
- po lewej wybierasz "Dyspozycje""Nowa dyspozycja"
- potem masz "wyszukanie dyspozycji" i klikasz na wybierz przy "Rynek OTC (Forex)"
- poniżej rozsuną ci się "lista dyspozycji" i wybierasz "Złóż" przy opcji "Forex - Udostępnienie środków z rejestru pieniężnego OTC"
- Otworzy się dyspozycja wpisujesz kwotę zaznaczasz "rejestr 1" jeżeli masz tylko jedno konto kasę przeleją Ci na konto wskazane przy podpisaniu umowy z DM BZ WBK
dziękuje bardzo za pomoc masz u mnie piwko

birkof86 pisze:SEROL666 pisze:Witambirkof86 pisze:witam
- Podajesz PIN i NIK
- po lewej wybierasz "Dyspozycje""Nowa dyspozycja"
dziękuje bardzo za pomoc masz u mnie piwko
Spoko zapraszam do Poznania kto wie może spotkamy zmęczonych pracowników DM BZ WBK w "Minodze" albo w "Starym kinie" może nam pół głuchy Stachu nawet browca poleje. Z drugiej strony chyc przez Paderewskiego i na Starym Rynku bronka z kimś z DM BZ WBK wychylimy.... ktoś z nich tam na pewno musi być codziennie.
-- wt 05-01-2016, 3:20 --
Gdzie jesteś InvestoronlineFX ?
-
- Gaduła
pytanie do przedstawiciela DM, przy jakim miesięcznym obrocie można liczyć na obniżkę prowizji (może być PW)?
pokaże Wam dowcip roku przesłany przez Pana zajmującego się reklamacjami w BZWBK dom maklerski
Zgłoszenie dotyczyło wycięcia pozycji ( Euro/Dolar) która była w opcji heade a przy otwarciu dnia spread wyniósł 300 pipsów
Oto co mi napisał:
Dom Maklerski dokłada starań, aby na każdej parze walutowej była odpowiednia płynność. Jednak jak wspomniałemcodziennie o godzinie 23:00 na rynku Forex następuje rozliczenie dnia w systemach banków dostarczających płynność. W tym czasie banki wycofują swoje oferty, co skutkuje znaczącymi zmianami spreadów, nawet 300 pipsów.
Powiedzcie mi proszę czy kiedykolwiek spotkaliście się z takim spreadem na tej parze?
Zgłoszenie dotyczyło wycięcia pozycji ( Euro/Dolar) która była w opcji heade a przy otwarciu dnia spread wyniósł 300 pipsów
Oto co mi napisał:
Dom Maklerski dokłada starań, aby na każdej parze walutowej była odpowiednia płynność. Jednak jak wspomniałemcodziennie o godzinie 23:00 na rynku Forex następuje rozliczenie dnia w systemach banków dostarczających płynność. W tym czasie banki wycofują swoje oferty, co skutkuje znaczącymi zmianami spreadów, nawet 300 pipsów.
Powiedzcie mi proszę czy kiedykolwiek spotkaliście się z takim spreadem na tej parze?

-
- Pasjonat
birkof86 pisze:pokaże Wam dowcip roku przesłany przez Pana zajmującego się reklamacjami w BZWBK dom maklerski
Oto co mi napisał:
"Dobże patżem"??? 300 pipsów????? 300 pt to już szok a 300 pipsów to kosmos.