Dorżną, ale wszystkie niedźwiedzie

Patrząc na D1 - korektę na dolarze uważam za otwrtą i to dość sporą korektę.
Wszystko teraz pójdzie w górę tylko nie dolar

Właśnie też się zastanawiałem nad możliwym zakresem tego ruchu.dobryfxplayer pisze:gbp/aud
zaba pokazywal flage na h1.
na h4 tez bardzo ladna razem z rgrem.
https://www.mql5.com/en/charts/4246206/ ... l-services
natomiasto caly ten rgr jest prawym ramieniem wielkiego RGRA na d1
WTF!? MILIORDELARZAMI BEDZIEMY!
2 tyg. temu wpłaciłem 50$. Teraz mam 100, (było 150 ale mnie powieźli) więc nawet taka wielkość to spore przelewarowanie:)dobryfxplayer pisze:spiter zazdroszcze tobie pozycji! moze nie jej wielkosci ale samego miejsca
Nie marudź świetnie ci idzie.Damian2 pisze:Że też nie otworzyłem tych 15 lotów na 3.9970
Myślisz że będzie jakaś większa korekta,czy ewentualnie tylko do 14.07 (USDZAR), niestety za szybko wyszedłem i planuję ponowne wejście na 14.07 lub 13.97.highend pisze:EUR power !
eurcad jeszcze raz stestował wsparcie i odlot
eurgbp równiez...
chciałoby sie rzec: a nie mówiłem?
ja dziś zarobiony na USD/ZAR
jeszcze 30 takich dni jak dzisiaj (w zasadzie wystarczy 30 trejdów) i odrobię PLNową stratę.
Wolę nic nie myślećpaniczklos pisze: Myślisz że będzie jakaś większa korekta,czy ewentualnie tylko do 14.07 (USDZAR), niestety za szybko wyszedłem i planuję ponowne wejście na 14.07 lub 13.97.
Chłopie Ty dziękuj Bozi, że usd/pln leci na dół, a nie marudź, żeś za mało lotów otworzyłDamian2 pisze:Że też nie otworzyłem tych 15 lotów na 3.9970
Chłopie Ty dziękuj Bozi, że usd/pln leci na dół, a nie marudź, żeś za mało lotów otworzyłDamian2 pisze:Że też nie otworzyłem tych 15 lotów na 3.9970