to jest projekcja EUR jupikaejfreakout pisze:highend, coś dla Ciebie - https://www.youtube.com/watch?feature=p ... mmnMX7BaI8najlepsze jest to że ja się z tą prognozą w 100% zgadzam
kanał który koleś ma na filmie to ogromna flaga z której wybicie następuje górą, poza tym na wykresie MN tworzy się obecnie formacja W - double bottom
zatem moim zdaniem lada moment zacznie się wędrówka na 1.40, ale oczywiście trochę czasu upłynie zanim się tam znajdziemy
wiem, temu się "poddałem".Pablo90 pisze:Nie żebym się czepiał, ale platyna jest dużo poniżej 900 USD
Ale obiecałeś Jarkowi XDhighend pisze:Pozdrawiam Jarka i obiecuję, że jak to się na Platynie nie sprawdzi (tzn będzie spadać dalej poniżej 900) to rezygnuję z FX
o kurde....Pablo90 pisze:Ale obiecałeś Jarkowi XDhighend pisze:Pozdrawiam Jarka i obiecuję, że jak to się na Platynie nie sprawdzi (tzn będzie spadać dalej poniżej 900) to rezygnuję z FX
Z sympatii napiszę - chyba nie liczysz na wzrosty na VW ? Firma walczy o przetrwanie a Ty szukasz szczytów ? Nawet drukowanie nie pomoże . Co do surowców , poczekaj na pierwszą podwyżkę niech jeszcze pociągną dobrze stopy i zacznij kupowaćhighend pisze:obraziłem sie na platynę... która zaczęła odbijać i chyba dołek zrobiła (pokazałem na DT zasięg)
wróciłem więc do akcji VW na kanwie wzrostu indeksów.
I co widzę? Wymarzony setup. Podgląd poniżej
Wchodzę w to! sporo margina mam
SL oczywiście poniżej pivota świecy (niebieska linia)
rexex pisze: Z sympatii napiszę - chyba nie liczysz na wzrosty na VW ? Firma walczy o przetrwanie a Ty szukasz szczytów ? Nawet drukowanie nie pomoże . Co do surowców , poczekaj na pierwszą podwyżkę niech jeszcze pociągną dobrze stopy i zacznij kupować