A wystarczy popatrzyc na D1 i zobaczyc w jakim miejscu jest cena. Czasami warto. Technicznie to retest oporu który do niedawna był wsparciem. Jeśli ten zakres konsoli miałby sie zrealizować to cena 630 pip w dół.
http://imagizer.imageshack.com/img633/4346/xOC6yH.png
DayTrading: Piątek 13.11.2015
Re: DayTrading: Piątek 13.11.2015
realizuje zysk 1/0754 z eski, widzę korektę i będzie okazja myślę aby sprzedać naście pipsów wyżej znowu
http://www.zerohedge.com/news/2015-11-1 ... ommunicate
-- Dodano: 13 lis 2015, 12:31 --
-- Dodano: 13 lis 2015, 12:31 --
zerohegde pisze:By the close, December rate hike odds had actually dropped very modestly to 66.0%. If these guys can't 'communicate' with one another, then how are investors (and algorithms) supposed to understand what they are doing?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Swietny jezyk masz, b. obrazowym komentarzem sie poslugujeszMpapiez pisze:Wybicie z konsoli jest faktem... To co możemy obserwowac to klasyczne ubieranie w eski i nie ma co robić nerwowych ruchów. Dalej jesteśmy w strefie wsparcia, chociaż już na granicy. Imo powrót do konsoli byłby kiepskim żartem.Krzynal89 pisze:Wszyscy krzycza w gore a edek w dol
Myślę że do 11:00 ta świeczka się wyklaruje.
Jeszcze raz wrzucam jak by ktoś pominął, dopóki czerwona strefa nei zostanie pokonana, nie ma co myśleć o eskach.
Dlaczego tam ? Z tego miejsca jakiś grubas wczoraj się załadował, więc możliwe że kolejni się też tutaj chcą ubrać.
Ps. Jak widzę co oni w tym tygodniu odwalają z tym edkiem, to zaczynam sobie przypominać dlaczego odpuściłem tą parę swego czasu.
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
kupuje edka 1.0769, nie będę dziś oryginalny, mamy konsole, trzeba grać w dwie strony
Tp z elki to okolice 1.0820, przed danymi myślę powinno tam dojść, po przebiciu linii Atlanticosa, dla potwierdzenia spadku potrzebny jest podwójny szczyt na h1 jako formacja odwrócenia kierunku
Papież ska wiedziałem że wcześniej spadnie, wszystko z dostępnych wskaźników AT, jak widzisz dynamicznie się zmieniają, tak samo jak myślenie tradera powinno być dynamicznie zmienne
powodzenia na oporze 1.0822 w podjęciu słusznej decyzji co do S czy L
Tp z elki to okolice 1.0820, przed danymi myślę powinno tam dojść, po przebiciu linii Atlanticosa, dla potwierdzenia spadku potrzebny jest podwójny szczyt na h1 jako formacja odwrócenia kierunku
Papież ska wiedziałem że wcześniej spadnie, wszystko z dostępnych wskaźników AT, jak widzisz dynamicznie się zmieniają, tak samo jak myślenie tradera powinno być dynamicznie zmienne
Świetny pomysł pod LT spadkowymPapa pisze:kupuje edka 1.0769, nie będę dziś oryginalny, mamy konsole, trzeba grać w dwie strony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cut the bullshit, zdążyłem przeczytać, jak ci wkleję pozycje to skąd będziesz wiedział że to nie demo, gram 0.2 lota jeśli wielkość cię interesuje bardziej, chętnie przedstawiłbym magiczną linię na wykresie, która zawsze prawdę powie, ale prawda jest bardziej złożona, składa się z wielu linii, które trzeba odpowiednio dobierać do sytuacji, więc jak to pokazać na screenie,Kusus pisze:cut
jeśli Atlanticos pokazuje taki wykres to go pokazuje, ale jak ma pokazać jakie warunki muszą być spełnione żeby cena na kresce s1 poszła w dół, a jakie w górę, to trudniejsze niż samo FX
sapina w konsoli w kolejnym spadkowym dniu bo byki się cykają? hehe
Analiza z gatunku tych "życzeniowych "Papa pisze:kupuje edka 1.0769, nie będę dziś oryginalny, mamy konsole, trzeba grać w dwie strony

eDuardo spEeDyY GonZaleZ na zielono w kolejnych tygodniach?
bilans handlowy strefy euro mówi że tak,
bilans handlowy strefy euro mówi że tak,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2015, 11:57 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.