Gdzie ty brałeś to S?Sc00t pisze:Jeszcze 30 pipsow i wezeruje mi konto![]()
Stop loss??
Jak wpłaciłeś 50 dolków i się bawisz to luz, ale jak coś poważniejszego to współczuję.
Aud/Usd cały czas buja się w obrębie flagi, jak wybije to może być zacny ruch.
Gdzie ty brałeś to S?Sc00t pisze:Jeszcze 30 pipsow i wezeruje mi konto![]()
A cały dzień mówię, dolar będzie spadał...Sc00t pisze:Jeszcze 30 pipsow i wezeruje mi konto![]()
merlin wg twojego owadaMERLIN pisze:Pisałem i pokazywałem wczoraj poziom 113 fibo jest zdradliwypokaże jeszcze inny przykład -formacja od której zaczął się spadek ,i też poziom 113
To jest odpowiedź dotycząca wczorajszej dyskusji co do wykorzystywania niestandardowych poziomów fibo
Ty chyba żartujesz cugan... Szpila to była po wybiciu z konsolidacji, żeby ludzi w eski poubierać.cugan pisze:Jak dobrze pójdzie to odzyskasz kasę .Sc00t pisze:Ja mam zaladowane.... 70 pipsow niżej
jest szansa na szpile do 1.070
Paniczne zamykanie short'ów, które siłą rzeczy wywołuje bardzo gwałtowne wzrosty.haki pisze:
Cześć co to jest shortsqueeze?
Cześć co to jest shortsqueeze?[/quote]haki pisze:Generalnei sytuacja gospodarcza w UE jest dobra, więc jeżeli jutrzejsze dane to potwierdzą to imo rozpocznie się shortsqueeze na edku, i jutro będziemy mieć ładne dożynki, a jutro jest sporo fajnych danych ( pretekstów) do ruchu.