DayTrading: Czwartek 12.11.2015
Re: DayTrading: Czwartek 12.11.2015
czas na l na ropie. Tymczasem niezła mowa nienawiści u histeryczki kopacz
właśnie w wiadomościach powiedzieli, że dolar coraz droższy ... czas sprzedawać usd? 
@Kusus: piszesz, że mizerny poziom, a siedzisz tu... to tak o sobie trochę też piszesz, zdajesz sobie sprawę?
a edison z tej impulsowej H1 z dzisiaj ma zasięg do 1,0833 +/- 20 pips
na tym poziomie wypada W_P ... przypadek? ... 

@Kusus: piszesz, że mizerny poziom, a siedzisz tu... to tak o sobie trochę też piszesz, zdajesz sobie sprawę?

a edison z tej impulsowej H1 z dzisiaj ma zasięg do 1,0833 +/- 20 pips

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
[quote="pedro"]właśnie w wiadomościach powiedzieli, że dolar coraz droższy ... czas sprzedawać usd? 
,... dobre Pedro, gdzie to ja juz słyszałem?

,... dobre Pedro, gdzie to ja juz słyszałem?

Pedro - wydzwiek tego wywodu byl taki ze i tak nie ma to znaczenia. Nie zrozumiales?pedro pisze:właśnie w wiadomościach powiedzieli, że dolar coraz droższy ... czas sprzedawać usd?
a edison z tej impulsowej H1 z dzisiaj ma zasięg do 1,0833 +/- 20 pipsna tym poziomie wypada W_P ... przypadek? ...
Chodzilo mi o to ze poziom tu jest jaki jest i osoby ktore tu siedza musza to akceptowac sami go tworzac. Jest w tym pewna rownowaga i tyle. Mi to nie przeszkadza skoro tu siedze i chcialem mu napisac tylko tyle ze nie ma to znaczenia w kontekscie tego jak gra.
nieważne ... dla mnie nawigator jest jednym z tych nawyków, który już niewiele mi daje, a z którego nie ma sensu rezygnować.. takie hobbyKusus pisze:Pedro - wydzwiek tego wywodu byl taki ze i tak nie ma to znaczenia. Nie zrozumiales?pedro pisze:właśnie w wiadomościach powiedzieli, że dolar coraz droższy ... czas sprzedawać usd?
a edison z tej impulsowej H1 z dzisiaj ma zasięg do 1,0833 +/- 20 pipsna tym poziomie wypada W_P ... przypadek? ...
Chodzilo mi o to ze poziom tu jest jaki jest i osoby ktore tu siedza musza to akceptowac sami go tworzac. Jest w tym pewna rownowaga i tyle. Mi to nie przeszkadza skoro tu siedze i chcialem mu napisac tylko tyle ze nie ma to znaczenia w kontekscie tego jak gra.

zdrówka all
Jutro też jest dzień.
- dobryfxplayer
- Maniak
https://www.mql5.com/en/charts/4213039/ ... l-services
ten cross idzie przepieknie technicznie. bajka.
zaba masz juz ta analize aud/jpy? jakis pomysl?
ten cross idzie przepieknie technicznie. bajka.
zaba masz juz ta analize aud/jpy? jakis pomysl?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Kopacz dziś wskazała kierunek. Umocnienie złotówki. Rynek odetchną.
Mpapiez możesz wrzucić wykres edka? Na jakim poziomie jest wsparcie?
Sc00t pisze:Mpapiez możesz wrzucić wykres edka? Na jakim poziomie jest wsparcie?
stary, wsparcia nie umiesz wyznaczyć?

Czy tylko mi się wydaje, że ropa ostro UP?