Może czas zacząć korektę nieregularnąnowy1234 pisze:co to było przed chwilą na edku? powrót na 1.10?

Może czas zacząć korektę nieregularnąnowy1234 pisze:co to było przed chwilą na edku? powrót na 1.10?
ramib nie graj tylko na pivoty. one powinny byc tylko jakims tam dodatkiem wiekszym/mniejszym (szczegolnie tygodniowe i miesieczne) ale nei byc glownym "narzedziem" systemu....ramib pisze:teraz zobaczymy czy na edku pivot respektuja, może S a może jeszcze nie
spoko ja na edku już nie siedzę miałem L tam z dołu. a pivoty ostatnio parę razy respektowali, więc to kwestia tylko do obserwacji. ale za radę dziękidobryfxplayer pisze:ramib nie graj tylko na pivoty. one powinny byc tylko jakims tam dodatkiem wiekszym/mniejszym (szczegolnie tygodniowe i miesieczne) ale nei byc glownym "narzedziem" systemu....ramib pisze:teraz zobaczymy czy na edku pivot respektuja, może S a może jeszcze nie
nie dowalam ci tylko daje dobra rade.
ja bym bardziej potraktował to jako okazję pod L - tzn. szukał dołka.simon000111 pisze:AUDNZD m30 RGR kto ma ochotę niech próbuje