GAINSY.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

GAINSY.com

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Witam.

Ma ktoś konto u tego brokera i chciałby się podzielić informacjami na jego temat? Spready są bardzo konkurencyjne, jednak na FPA można znaleźć parę postów zgłaszających problemy z tym brokerem. Byłbym wdzięczny za udzielenie wszelkich opinii na temat brokera.

Pozdrawiam,
Pablo90

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Re: GAINSY.com

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

Nic nie wplacaj do tego brokera to scam nie wyplacaja kasy blokuja konta i pozniej nie mozna sie z nimi skontaktowac. Instytucja nadzorujaca tez nic nie pomoze przy braku wyplaty. Radze z daleka od nich.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Brokera sprawdziłem, nie polecam :) Jeżeli bilans konta jest dodatni czas realizacji zleceń wydłuża się do kilkudziesięciu sekund, a spread zwiększa kilkukrotnie. Nie jest to broker STP jak jest napisane na ich stronce tylko MM, od wielu osób słyszałem, że przy zarobieniu większych pieniędzy nie wypłacają depozytów.

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

Omijajcie z daleka.

z 27$ w 10 dni zrobiłem 5025%+
po drodze były schody jak ich mało...
gdyby broker nie przeszkadzał - typu nierynkowa cena (zamknięcie/otwarcie kilka pips od ceny) bym miał W cholerę więcej... (USDCAD, USDJPY ukradzione kilkaset $+, gold kilkadziesiąt $ )
Poślizgi, lub nierynkowa cena - TAK - przy każdej transakcji. - albo przy otwarciu albo przy zamknięciu - zawsze był poślizg cenowy. - zawsze najgorsza cena... w środku sesji Europejskiej bez danych - lub kilkanaście minut po danych - zlecenie lądowało po otwarciu 2-3-9 pips nad lub pod ceną.
Opóźnienia w realizacji zlecenia - nawet kilka sekund.
Używanie Wirtualnego Dealera.

Na koniec... wisienka na torcie.
Zablokowanie mojego IP na 28minut przed danymi i dokonanie nieautoryzowanych transakcji - i wyczyczenie rachunku z ponad 520$...
Broker powinien być zgłoszony jako organizacja przestępcza.... Oszuści.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Marek,

Jestem w stanie uwierzyć we wszystko co piszesz jednak pytanie brzmi czemu tak długo się męczyłeś akurat tam? Czym Cię przyciągnęli, a właściwie zatrzymali? Bo raczej chwilę to trwało i musiałeś ich nieźle wkurzyć patrząc na to ostatnie posunięcie.

Zgłosić można ale patrząc na:
GAINSY INC was founded with IBC NO: 21559 given at St. Vincent and the Grenadines incorporated by FSA (International Financial Services Authority of SVG).
To raczej szkoda czasu ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ