Witam.
Ma ktoś konto u tego brokera i chciałby się podzielić informacjami na jego temat? Spready są bardzo konkurencyjne, jednak na FPA można znaleźć parę postów zgłaszających problemy z tym brokerem. Byłbym wdzięczny za udzielenie wszelkich opinii na temat brokera.
Pozdrawiam,
Pablo90
GAINSY.com
- aniacfiszan
- Gaduła
Re: GAINSY.com
Nic nie wplacaj do tego brokera to scam nie wyplacaja kasy blokuja konta i pozniej nie mozna sie z nimi skontaktowac. Instytucja nadzorujaca tez nic nie pomoze przy braku wyplaty. Radze z daleka od nich.
Brokera sprawdziłem, nie polecam
Jeżeli bilans konta jest dodatni czas realizacji zleceń wydłuża się do kilkudziesięciu sekund, a spread zwiększa kilkukrotnie. Nie jest to broker STP jak jest napisane na ich stronce tylko MM, od wielu osób słyszałem, że przy zarobieniu większych pieniędzy nie wypłacają depozytów.

Omijajcie z daleka.
z 27$ w 10 dni zrobiłem 5025%+
po drodze były schody jak ich mało...
gdyby broker nie przeszkadzał - typu nierynkowa cena (zamknięcie/otwarcie kilka pips od ceny) bym miał W cholerę więcej... (USDCAD, USDJPY ukradzione kilkaset $+, gold kilkadziesiąt $ )
Poślizgi, lub nierynkowa cena - TAK - przy każdej transakcji. - albo przy otwarciu albo przy zamknięciu - zawsze był poślizg cenowy. - zawsze najgorsza cena... w środku sesji Europejskiej bez danych - lub kilkanaście minut po danych - zlecenie lądowało po otwarciu 2-3-9 pips nad lub pod ceną.
Opóźnienia w realizacji zlecenia - nawet kilka sekund.
Używanie Wirtualnego Dealera.
Na koniec... wisienka na torcie.
Zablokowanie mojego IP na 28minut przed danymi i dokonanie nieautoryzowanych transakcji - i wyczyczenie rachunku z ponad 520$...
Broker powinien być zgłoszony jako organizacja przestępcza.... Oszuści.
z 27$ w 10 dni zrobiłem 5025%+
po drodze były schody jak ich mało...
gdyby broker nie przeszkadzał - typu nierynkowa cena (zamknięcie/otwarcie kilka pips od ceny) bym miał W cholerę więcej... (USDCAD, USDJPY ukradzione kilkaset $+, gold kilkadziesiąt $ )
Poślizgi, lub nierynkowa cena - TAK - przy każdej transakcji. - albo przy otwarciu albo przy zamknięciu - zawsze był poślizg cenowy. - zawsze najgorsza cena... w środku sesji Europejskiej bez danych - lub kilkanaście minut po danych - zlecenie lądowało po otwarciu 2-3-9 pips nad lub pod ceną.
Opóźnienia w realizacji zlecenia - nawet kilka sekund.
Używanie Wirtualnego Dealera.
Na koniec... wisienka na torcie.
Zablokowanie mojego IP na 28minut przed danymi i dokonanie nieautoryzowanych transakcji - i wyczyczenie rachunku z ponad 520$...
Broker powinien być zgłoszony jako organizacja przestępcza.... Oszuści.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Marek,
Jestem w stanie uwierzyć we wszystko co piszesz jednak pytanie brzmi czemu tak długo się męczyłeś akurat tam? Czym Cię przyciągnęli, a właściwie zatrzymali? Bo raczej chwilę to trwało i musiałeś ich nieźle wkurzyć patrząc na to ostatnie posunięcie.
Zgłosić można ale patrząc na:
.
Jestem w stanie uwierzyć we wszystko co piszesz jednak pytanie brzmi czemu tak długo się męczyłeś akurat tam? Czym Cię przyciągnęli, a właściwie zatrzymali? Bo raczej chwilę to trwało i musiałeś ich nieźle wkurzyć patrząc na to ostatnie posunięcie.
Zgłosić można ale patrząc na:
To raczej szkoda czasuGAINSY INC was founded with IBC NO: 21559 given at St. Vincent and the Grenadines incorporated by FSA (International Financial Services Authority of SVG).

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu