DayTrading: Środa 04.11.2015
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 04.11.2015
Szczerze mówiąc jestem ostro skonfundowany zachowaniem AUD i NZD.
Indeksy up, ropa up, USDCAD down a AUD i NZD ledwo dychają.
A dziś to już całkiem cyrk ... EURUSD zamiast spadać to się trzyma powyżej 1.09 a AUD i NZD (o ten szczególnie) spadają ... jeśli USD się umacnia to EURUSD powinien spadać tym bardziej ...
Nie lubię takich sytuacji jak waluty poruszają się wbrew zasadom.
A dziś to już całkiem cyrk ... EURUSD zamiast spadać to się trzyma powyżej 1.09 a AUD i NZD (o ten szczególnie) spadają ... jeśli USD się umacnia to EURUSD powinien spadać tym bardziej ...
Zwyciężają tylko cierpliwi.
120 punktów ale przy interwale 1D czy to dużo? w dziale DT na pewno takdobryfxplayer pisze:a jaki tam masz spread u swojego broka kolego?Kolavor pisze:ciekawa sytuacja też jest na BRL/USD a tym samym na kawie, często jak BRL zyskiwał to kawa razem z nim

CAD JPY M30 RGR
Raport ADP przeciętny. Nie jakiś bardzo słaby, ale też nie za mocny. 

The only way is up
atlanticos pisze:dziś Pigi dała Wam trejd na tacy i nie widac zeby ktos podjal temat...ja w to wszedlem w nocy i fajnie ze ona tez to zauwazyla... proponuje poszukac i jeszcze jest szansa na podlaczenie sie
Żaba, oststnio wrzucałeś wykres na ujka na L. Teraz mówimy o rgr na usdcad. To się nie wyklucza? pozatym ten RGR jakoś nie chce się zrealizować?
- atlanticos
- Maniak
u mnie sie nie wyklucza... co do realizacji to jeszcze nie spotkalem rgra h4 (tworzacego sie 2-3 tygodnie) realizujacego sie w godzine...Fiestaall pisze:atlanticos pisze:dziś Pigi dała Wam trejd na tacy i nie widac zeby ktos podjal temat...ja w to wszedlem w nocy i fajnie ze ona tez to zauwazyla... proponuje poszukac i jeszcze jest szansa na podlaczenie sie
Żaba, oststnio wrzucałeś wykres na ujka na L. Teraz mówimy o rgr na usdcad. To się nie wyklucza? pozatym ten RGR jakoś nie chce się zrealizować?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- dobryfxplayer
- Maniak
zaba nabazgralem cos wczesniej looknij prosze.
na 6 stronie.
na 6 stronie.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- atlanticos
- Maniak
ja mam flage spadkowa tam, nie wzrostowa... i bardzo duzy trojkat na dziennymdobryfxplayer pisze:zaba nabazgralem cos wczesniej looknij prosze.
na 6 stronie.
edit:
ujek h4 - cały czas IMO celem jest zasięg wybitego orgra i flagi w okolicach 122-122.50
https://www.tradingview.com/x/VmGXrHlz/
Ostatnio zmieniony 04 lis 2015, 14:45 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Nie wbrew zasadom tylko złe wyciągasz wnioski13ty Stochastyk pisze:Szczerze mówiąc jestem ostro skonfundowany zachowaniem AUD i NZD.

A jak widzicie edka? W dalszym ciągu obowiązuje kierunek 1.08?
-- Dodano: 04 lis 2015, 15:20 --
Atlanticos, wrzucisz swój wykres?
-- Dodano: 04 lis 2015, 15:20 --
Atlanticos, wrzucisz swój wykres?