Witam
Mam pytanie jaka platformę wybrać na początek ,gdzie założyć rachunek ?co polecacie
?? z góry dziękuję za odpowiedz .
jaka platfrome wybrac ?
Re: jaka platfrome wybrac ?
Witaj,
Na początku nie ma to większego znaczenia, bo nie wiesz co Ci się podoba, a co nie
. Pozakładaj sobie dema u różnych brokerów z różnymi platformami. Pobaw się parę dni tak abyś umiał sprecyzować swoje preferencje i potrzeby. Najpopularniejszą platformą jest MT4 ale nikt nie powiedział, że to co popularne jest zawsze najlepsze (tym bardziej właśnie dla nas)
. Jak już poeksperymentujesz to daj znać co Ci się widzi itd., a wtedy coś dobierzemy
.
Na początku nie ma to większego znaczenia, bo nie wiesz co Ci się podoba, a co nie

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Podstawowa w wiekszosci przypadków to MT4 ma ja praktycznie kazdy broker w ofercie. Jezeli czesciej chcialbys korzystac na urzadzeniach mobilnych to MT5 lepsza bedzie (tutaj mniej brokerow ja ma, z takich na szybko to High Sky). Jest na niej tez duzo wiecej interwalow.
Sprawdz jeszcze dla porownania cTrader - dobra jako webowa wersja.
Sprawdz jeszcze dla porownania cTrader - dobra jako webowa wersja.
- SuperFOREX
- Gaduła
Warto również sprawdzić platformę Trading Station, która jest dostępna w wersji desktopowej (pełna funkcjonalność + integracja z Marketscope) oraz w wersji webowej i mobilnej (ograniczona ilość funkcji).
Odradzam Iforex. Zmieniają warunki w trakcie trwania umowy i transakcji, bardzo szybko można stracić pieniądze nie z własnej winy. Do tego kontakt mocno utrudniony.