DayTrading: Wtorek 27.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 paź 2015, 00:00

Wzrost
5
31%
Bez zmian
4
25%
Spadek
7
44%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 27.10.2015

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

xyz pisze:
atlanticos pisze:najbardziej profesjonalne pytanie tradera - "ale o co chodzi?" :D:D:D
profesjonalny zielony traderze chodzilo o jakies informacje z rynku na co profesjonalnie odpowiedział magura2004 bez zbednych (mało profesjonalnych) komentarzy. ja nie uwazam sie za profesjonaliste w tej dziedzinie , zarabiam na czym innym ........... tu trace :).......... czasem

jak nie wiesz o co chodzi to po co zajmujesz pozycje... to trading, a nie hazard... wlasnie przez takie glupie pytania pokazujace wiedze danego uzytkownika niedlugo na to forum bedzie tylko wiatr zagladal... bez odbioru
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

ramib
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramib »

atlanticos pisze:
xyz pisze:
atlanticos pisze:najbardziej profesjonalne pytanie tradera - "ale o co chodzi?" :D:D:D
profesjonalny zielony traderze chodzilo o jakies informacje z rynku na co profesjonalnie odpowiedział magura2004 bez zbednych (mało profesjonalnych) komentarzy. ja nie uwazam sie za profesjonaliste w tej dziedzinie , zarabiam na czym innym ........... tu trace :).......... czasem

jak nie wiesz o co chodzi to po co zajmujesz pozycje... to trading, a nie hazard... wlasnie przez takie glupie pytania pokazujace wiedze danego uzytkownika niedlugo na to forum bedzie tylko wiatr zagladal... bez odbioru
nie trzeba było mikiego płoszyć :P w piątek było gorąco, a teraz na rynku spokojnie to na forum też. Swoją drogą ciekawe czy jutro wieczorem będą ciekawe ruchy.

PS no przecież 90% traderów traci, prawie jak w kasynie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Forchem
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Forchem »

Fiestaall pisze:no ile ta ropa będzie spadać? :) znowu lecimy na 38? Na to wygląda, przeszli przez wsparcie
Niektórzy antywskaźnikowcy z należytą arogancją zapowiadali tylko L na ropie. Zatem może być jeszcze trochę miejsca na S ... Jednak powodzenia eLkowiczom życzę.
Zmierzam do nieświadomej kompetencji.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

Kolavor pisze:Czy ktoś może analizuje nzd/usd ?? Skąd taka moc na nim? Czyżby szykuje się cięcie stóp i wodospad jutro ??
Bardzo możliwe, że obniżą o kolejne 0,25. W porównaniu do Australii mają wysokie oprocentowanie. Na samym kiwi nie pykam, mam pozycje eur/nzd, ale chyba pozamykam wcześniej, bo lubią sobie ładnie pobujać jak mają okazję ;)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

atlanticos pisze:
xyz pisze:

M. daj spokój widać wszystko niestety :cry: ,
nie uważasz że uj ma miejsce do spadków jeszcze?
tylko dlatego że nie widze tam imulsu tylko abc bądź wxy(ten ruch do góry), małe odreagowanie i dalej dół :wink:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

eLki zabrane od 42.xx ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

kubasinski
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kubasinski »

Jedna L zebrana

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Tomasz196407 pisze:
M.
nie uważasz że uj ma miejsce do spadków jeszcze?
tylko dlatego że nie widze tam imulsu tylko abc bądź wxy(ten ruch do góry), małe odreagowanie i dalej dół :wink:

bo ja wiem czy dół... ja widzę na d1 retest obecnie.... moim celem jest tam ciemniejsza pomarańczowa strefa na górze
https://www.tradingview.com/x/8l1iKEXK/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Dji m10 możliwy RGR

Zablokowany