zgodzę się, ale mam pewne aleCblondyn pisze:Zgodze się z kolegą, co do dylematu co wybrać. AF czy AT. AF przemawia za spadkami. AT pokazuje wsparcie i LT. Trzeba pamietać, że część która juz zarobiła chętnie zrealizuje swoje zyski. I takie miejsce jak teraz nadaje się do tego. Gdzieś te TP przeciez poustawialiMpapiez pisze:atlanticos pisze:
No i na koniec, ty piszesz że nie bedziesz sprzedawać na wsparciu, a ja dodam, że na pewno nie będę kupywał przeciwko tak ogromnej świecy spadkowej na D1- wolę jej się dać trochę zrealizować.
.
Co do wczorajszych spadków to jeśli ktos ma wątpliwości, że spowodowane były czynnikiem fundamentalnym to "szczerze" gratuluje. Dyskutowac o tym nie ma sensu bo to rzeczy oczywiste. Przynajmniej dla mnie.
cena spadła bardzo mocno, moim zdaniem za mocno biorąc pod uwagę czynniki fundamentalne. do fed-u zaufania nie ma, bo wszyscy wiedzą że lecą w kulki, przy takim kursie i sytuacji gospodarczej, niepweności, no nie ma takiej opcji, a jednocześnie jakieś pierdoły między wierszami że może podniesiemy. Zagrywka typowa dla niepewności dla rynku. Moc dolara to dzisiaj słabość Euro, które też nie nurkuje jakoś w dół. Poza AF i AT kierujmy się też ceną

Pozdro