DayTrading: Piątek 23.10.2015
Re: DayTrading: Piątek 23.10.2015
po sesji piątkowej coś więcej może będzie wiadomo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Po takiej petardzie jak dzisiaj, widzisz longi w ciągu najbliższych dniatlanticos pisze:edek d1 - zejście poniżej strefy 1000-1050 neguje pokazana projekcję i wracamy wtedy do głównego trendu dziennego wiec każda podbitka byłaby promocją dla misia... Obecnie L w grze
https://www.tradingview.com/x/jpKdKqqA/

Czemu mi się wydaje, że ten kanał który narysowałeś widzą wszyscy ?:) i to jest fajne miejsce do robienia ludzi w bambuko ?
Na moje to raczej bardziej zamieszają. Tzn wybiją kanał, polecą troche w dół, ławica zacznie ładować eski pod wybicie kanału i zrobimy przejażdżkę do góry tu, gdzie jesteśmy teraz

Z resztą sam wiele razy pisałeś, że w piątki są z reguły dożynki.
euro vs pln
preludium do spadków
-- Dodano: 23 paź 2015, 01:00 --
Ten wykres sugeruje wynik wyborów w Polsce
preludium do spadków
-- Dodano: 23 paź 2015, 01:00 --
Ten wykres sugeruje wynik wyborów w Polsce
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
nie interesuje mnie czy widza wszyscy czy nie... rgra na gorze tez wszyscy widzieli, a potem jak sie zrealizowal dziś to zdziwienie i historie ze moglo poleciec w druga strone... szkoda ze nie w lewo... gram to co widze i tyle... wyjda dolem to kilka miesiecy beda S w grze i bede mial okazje nie jedna i nie dwie do podlaczenia sie do grupy misiów... a na wsparciu przeciez nie wezme S...Mpapiez pisze:Po takiej petardzie jak dzisiaj, widzisz longi w ciągu najbliższych dniatlanticos pisze:edek d1 - zejście poniżej strefy 1000-1050 neguje pokazana projekcję i wracamy wtedy do głównego trendu dziennego wiec każda podbitka byłaby promocją dla misia... Obecnie L w grze
https://www.tradingview.com/x/jpKdKqqA/![]()
Czemu mi się wydaje, że ten kanał który narysowałeś widzą wszyscy ?:) i to jest fajne miejsce do robienia ludzi w bambuko ?
Na moje to raczej bardziej zamieszają. Tzn wybiją kanał, polecą troche w dół, ławica zacznie ładować eski pod wybicie kanału i zrobimy przejażdżkę do góry tu, gdzie jesteśmy teraz.
Z resztą sam wiele razy pisałeś, że w piątki są z reguły dożynki.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Stały bywalec
Potrzebuje porady na jakich stronach można grać na 0.10 lota .szukam dobrej zaufane strony .grałem na pipsy ale jednak za mało można było wyciągnąć wiec postanowiłem pograć na loty proszę o jakąś dobrą stronę gdzie można właśnie tak pograć .Z góry Dzięki za pomoc
-
- Maniak
poker, konie, ruletka to nie tutaj.Yong trader pisze:Potrzebuje porady na jakich stronach można grać na 0.10 lota .szukam dobrej zaufane strony .grałem na pipsy ale jednak za mało można było wyciągnąć wiec postanowiłem pograć na loty proszę o jakąś dobrą stronę gdzie można właśnie tak pograć .Z góry Dzięki za pomoc
tutaj jest gruba spekuła, wkładasz 10.000 pln, za pol roku wyjmujesz 1.000 pln

o co Ci dokladniej chodzi? i pisz lepiej w innym dziale, np. dyskusje ogolne albo brokerzy.
Ktoś wie, jak duża luka w górę na daxie ?
Nic tylko ładować S, jak same warianty spadkowe - zarobek bez ryzyka.Bemowo1 pisze:Warianty są spadkowe, przykro mi, że aż trzMpapiez pisze:Fajna analizaBemowo1 pisze:edek,
do wyboru do koloru.
Co by się nie wydarzyło, będziesz potem mógł napisać że miałeś rację.y

Na ten moment DAX jest na 10621,6