FxPro (ECN) - wątek II
Re: FxPro (ECN) - wątek II
Jutro sprawdzę i dam Ci tu znać. Jaka wersja iOS?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:Jutro sprawdzę i dam Ci tu znać. Jaka wersja iOS?
7.1.2.
Dodam, że po ponownym włączeniu telefonu program wchodzi.
To chyba mamy odpowiedźKrostosWW pisze: 7.1.2.

-- wt 20-10-2015, 19:21 --
Ok, debata mnie nie urzeka więc sprawdziłem już dziś...

iOS 9.0.2, iPhone 6. Działa bardzo płynnie, nawet lepiej niż MT4. Nic się nie zawiesza. Wtórne aktywowanie platformy nie powoduje żadnych błędów. Na 99% winny stary iOS.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:To chyba mamy odpowiedźKrostosWW pisze: 7.1.2.. Obecnie mamy już 9.0.2 ale jeszcze jutro się upewnię jak wygląda to u mnie.
-- wt 20-10-2015, 19:21 --
Ok, debata mnie nie urzeka więc sprawdziłem już dziś...
iOS 9.0.2, iPhone 6. Działa bardzo płynnie, nawet lepiej niż MT4. Nic się nie zawiesza. Wtórne aktywowanie platformy nie powoduje żadnych błędów. Na 99% winny stary iOS.
dzięki za odpowiedź,
-
- Stały bywalec
Koledzy - trochę z ciekawości testuję sobie tego brokera ze względu na świece H4. MT4 demo. Czy możecie potwierdzić ten bad tick z przed kilku minut na USDCAD i czy taka sama sytuacja jest na kontach real ?
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na realu Fixed nic takiego obecnie nie widzę. Może było ale już usunęli lub było to tylko na demie. Bad ticki sporadycznie zdarzają się u każdego brokera. Jeśli trafi Ci się to na realu to zawsze przysługuje prawo do reklamacji, która jest rozpatrywana pozytywnie.
-- czw 29-10-2015, 14:36 --
FxPro publikuje zestaw statystyk za trzeci kwartał.
Edit:
Znalazłem też ciekawy moduł do porównania spreadów:
http://www.fxpro.pl/trading/tools/compa ... ex-spreads
-- czw 29-10-2015, 14:36 --
FxPro publikuje zestaw statystyk za trzeci kwartał.
źródło: http://www.fxpro.co.uk/group/media/news ... statisticsFxPro’s Q3 slippage statistics are as follows:Re-quote percentages for the same period:
- Positive = 43.4%
At Quote = 39.6%
Negative = 17.0%
- Re-quotes = 4.5%
Positive = 2.8%
Negative = 1.7%
Edit:
Znalazłem też ciekawy moduł do porównania spreadów:
http://www.fxpro.pl/trading/tools/compa ... ex-spreads
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
czy wie ktoś, czy FxPro ma limit zleceń w MT4?
Testuję EA, polegające na uśrednianiu pozycji, które potrafi zrobić sieczkę kilkudziesięciu pozycji o małym wolumenie.
W pewnym momencie EA przestało otwierać zlecenia. Chcąc sprawdzić, czy platforma/serwer nie ma zawiechy chciałem otworzyć zlecenie z ręki i wtedy pojawił się komunikat, że za dużo otwartych zleceń
W journalu brak informacji na ten temat. Nie widzę też opcji limitu liczby zleceń w w ustawieniach MT4. Maksymalnie mogę mieć 70 otwartych zleceń
Czy konto real też ma takie ograniczenie?
Z góry dzięki za info

czy wie ktoś, czy FxPro ma limit zleceń w MT4?
Testuję EA, polegające na uśrednianiu pozycji, które potrafi zrobić sieczkę kilkudziesięciu pozycji o małym wolumenie.
W pewnym momencie EA przestało otwierać zlecenia. Chcąc sprawdzić, czy platforma/serwer nie ma zawiechy chciałem otworzyć zlecenie z ręki i wtedy pojawił się komunikat, że za dużo otwartych zleceń

W journalu brak informacji na ten temat. Nie widzę też opcji limitu liczby zleceń w w ustawieniach MT4. Maksymalnie mogę mieć 70 otwartych zleceń
Czy konto real też ma takie ograniczenie?
Z góry dzięki za info
W FxPro są limity zleceń, jak u większości (wszystkich?) brokerów. Wprowadzono je po to, aby nadmiernie nie obciążano serwerów.
W przypadku FxPro limit wynosi:
- dla kont demo 70 zleceń,
- dla kont rzeczywistych 100 zleceń.
Wliczają się w to pozycje otwarte + aktywne zlecenia oczekujące.
Jeśli ktoś chciałby zwiększyć sobie te limity to musi skontaktować się bezpośrednio z Dealingiem - E-Mail: dealing@fxpro.com
W przypadku FxPro limit wynosi:
- dla kont demo 70 zleceń,
- dla kont rzeczywistych 100 zleceń.
Wliczają się w to pozycje otwarte + aktywne zlecenia oczekujące.
Jeśli ktoś chciałby zwiększyć sobie te limity to musi skontaktować się bezpośrednio z Dealingiem - E-Mail: dealing@fxpro.com
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wszystko jasne, dzięki za odpowiedź 

Ctrader mi padł. wam też?