DayTrading: Czwartek 08.10.2015
Re: DayTrading: Czwartek 08.10.2015
Edzio pokonał 1.12800 i leci UP 

Na tygodniowym edka widac jak BYK ze leci na 1.20
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a jednak jest zmienność 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
no zgadzam się książkowy to on nie jest i nikt nie każe Ci grac na niego
każdy widzi co chce widzieć...udanych trejdów
tak wykres ten sam ale różne formacje cenowe i przestań się czepiać masz swoje poglądy to się ich trzymaj i nie szukaj pobratymców....
może zmień dział na pogaduchy.....
tak wykres ten sam ale różne formacje cenowe i przestań się czepiać masz swoje poglądy to się ich trzymaj i nie szukaj pobratymców....
może zmień dział na pogaduchy.....
Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 09:47 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Tobie również!_Kerad_ pisze:no zgadzam się książkowy to on nie jest i nikt nie każe Ci grac na niego

i nie zgadzam się, że każdy widzi co chce widzieć.... każdy widzi dokładnie ten sam wykres... to samiutko

Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 09:38 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Ale wczoraj dałem ciała, udało mi się wbić Lkę przy 1.12300 ale odchodząc od kompa ustawiłem zbyt niski TS i mi pozycję zamknęło zanim wróciłempamod pisze:Edzio pokonał 1.12800 i leci UP

Zawsze rano jest zmiennoscpedro pisze:a jednak jest zmienność

Tak chciala matka natura
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Walczą dzielnie na indeksach. Nie chcą oddać wzrostów.
Poniżej wykres CAC - powinni skorygować się do 4530 - środka kanału. Wtedy Edek 1,1450 a JPY 118,70. Wtedy nastąpi odbicie bo JPY nie może przebywać zbyt długo poniżej 119,00
. Jeszcze.
Dzisiejsze zachowanie Edka wskazuje na ten scenariusz. A co z tego się sprawdzi - czas pokaże.
Poniżej wykres CAC - powinni skorygować się do 4530 - środka kanału. Wtedy Edek 1,1450 a JPY 118,70. Wtedy nastąpi odbicie bo JPY nie może przebywać zbyt długo poniżej 119,00

Dzisiejsze zachowanie Edka wskazuje na ten scenariusz. A co z tego się sprawdzi - czas pokaże.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zwyciężają tylko cierpliwi.
- atlanticos
- Maniak
coś na szybko do poczytaniapedro pisze: już kiedyś z atlanticosem żeśmy dyskutowali na ten temat, i on został przy swoim i ja przy swoim - akademicka dyskusja ; )

http://inwestycjedlapolakow.blogspot.co ... rendu.html
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Piękne odczyty na S na edku na tej górce...koniec jazdypamod pisze:Edzio pokonał 1.12800 i leci UP

Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.