To już łatwiej przekopać tunel z Tatr do Bałtyku. Najpierw zapisuję sobie w kajecie zasady na dany dzień a dokładnie 5 sek. później robię coś wbrew tym zasadom. Totalna psychologiczna porażka.brokersmasakrator pisze: Ważne też, nie tylko w moim systemie ale chyba w ogóle, żeby na siłę nie szukać wejść w rynek, co jest bardzo złą cechą, co każdy pewnie wie, ale zastosować wiedze w praktyce to hoho
dwa różne światy. Ja osobiście wiele razy zauważyłem, że czasem udzielam extra mądrych rad znajomym, ale żeby samemu stosować się do tych rad,
Brokersmasakrator :)
-
- Maniak
Re: Brokersmasakrator :)
- brokersmasakrator
- Gaduła
Ale ból, wyszedłem na sekundkę i przegapiłem. A tak ładnie by wszedł TPbrokersmasakrator pisze:No niestety kurs nie doszedł do tego poziomu, grzecznie czekamy na inny sygnał.
No ale może dojdzie na euraud do 1,5665 i znów zagramy shortem lub na eurcad z 1,4660 gdzie też zagramy shortem.

- brokersmasakrator
- Gaduła
- brokersmasakrator
- Gaduła
decyzja o wyjściu z tej pozycji na zero.
Tak więc znów czekam na poziom wejścia z siłą 0,64 lota w polowany piąty TP tej serii.
Nie wspomnę juz o tym, że na eurcad w tym czasie ze 3 razy byłby już TP
Tak więc znów czekam na poziom wejścia z siłą 0,64 lota w polowany piąty TP tej serii.
Nie wspomnę juz o tym, że na eurcad w tym czasie ze 3 razy byłby już TP

- klonmarcin
- Maniak
Stres rośnie - wraz ze wzrostem wielkości lota...brokersmasakrator pisze:decyzja o wyjściu z tej pozycji na zero.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
- brokersmasakrator
- Gaduła
Czy ja wiem, zawsze szkoda jak już się poluje na piąte TP a tu SL, finansowo dużej straty nie ma, zawsze te 2,5 GBP.
Tu mam stresa z innego powodu, chcę, żeby w tym dzienniku wreszcie weszła seria sześciu TP z rzędu, pochwalić się, urosnąć w piórka, etc
Tu mam stresa z innego powodu, chcę, żeby w tym dzienniku wreszcie weszła seria sześciu TP z rzędu, pochwalić się, urosnąć w piórka, etc

- brokersmasakrator
- Gaduła
no i wszedł piąty TP
na short na eurcad.
No to został ostatni TP w zaczętej serii.
Na eurcad szykuje się dobry short od 1,4659, teraz polujemy na ostatniego TP z wejściem 1,28 lota.
W tym momencie zawsze jest dylemat czy może po piatym TP zaczac od nowa. Jest już powiedzmy 80GBP do przodu co wystarczy na ponad 30 następnych prób.
No ale nie, idziemy na całość

No to został ostatni TP w zaczętej serii.
Na eurcad szykuje się dobry short od 1,4659, teraz polujemy na ostatniego TP z wejściem 1,28 lota.
W tym momencie zawsze jest dylemat czy może po piatym TP zaczac od nowa. Jest już powiedzmy 80GBP do przodu co wystarczy na ponad 30 następnych prób.
No ale nie, idziemy na całość

- brokersmasakrator
- Gaduła
- brokersmasakrator
- Gaduła
- brokersmasakrator
- Gaduła
i drugi TP 0,08lota wszedł na eurcad 
polujemy na trzeci
widać silny ten poziom, silny dziś, ale akurat raz jak byłem na 1.28 lota to przeszedł jak w nic
no ale spokojnie, teraz wchodze już z siła 0,16 lota

polujemy na trzeci
widać silny ten poziom, silny dziś, ale akurat raz jak byłem na 1.28 lota to przeszedł jak w nic

no ale spokojnie, teraz wchodze już z siła 0,16 lota