lepiej niech trzyma S - bedzie plynnosc lepszaTsunamiPL pisze:Nie straszcie Mikiego wzrostami na edku, bo jeszcze pod waszym wpływem zmieni swoją strategię.
DayTrading: Wtorek 06.10.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 06.10.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Kierunek jest jeden, niestety nie mam dostosowanej strategi aż tak aby pokazać wejście idealne, 1.12108, urosło, niestety, ale nic się nie zmieniło, z wyjątkiem ilości osób nie mających jaj aby S trzymaćSildra pisze:Weź Ty mi dobry człowieku wytłumacz, dlaczego tak fanatycznie bronisz kierunku S? Tylko proszę, nie mów mi, że wskaźnik tak Ci mówi....mikiFX pisze:kierunek będzie jeden, down, na edku

Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
- dobryfxplayer
- Maniak
zaba. co oznaczaja te niebieskie i czerwone strzalki u ciebie?atlanticos pisze:miki masz poniżej zasięgi na h4 żebyś wiedział kiedy ból minie
edek h4
https://www.tradingview.com/x/jVrDLLSK/
kiedy otwieraja pozyce grubasy? na sesji londyn i usa?
czyli na wzrosty jest przewaga, wiecej strzaleczek up, grubaski zapakowani w longi??
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- atlanticos
- Maniak
odpowiedzialem Ci na privdobryfxplayer pisze: zaba. co oznaczaja te niebieskie i czerwone strzalki u ciebie?
kiedy otwieraja pozyce grubasy? na sesji londyn i usa?
czyli na wzrosty jest przewaga, wiecej strzaleczek up, grubaski zapakowani w longi??

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Edek pójdzie do góry to Ujek wyjdzie z tego trójkąta dołem ,a że miesiąc siedział spokojnie to teraz może być niezły zasięg 

- dobryfxplayer
- Maniak
zaba. spoko z ciebie gosc i inwestor. 

Ostatnio zmieniony 06 paź 2015, 17:21 przez dobryfxplayer, łącznie zmieniany 1 raz.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Stały bywalec
Co z ropa przecież musi być jakiś impuls żeby się wybic podobno 100 milionów barylek zapasow więcej niż srednia nie rozumiem czemu korbia żeby było z czego spadać czy jak? Wziolem teraz małe s że stopem chodzi o dolca?
Atlanticos - w ciągu ostatniego tygodnia kawał dobrej roboty odwaliłeś Brawo
Kilku forumowiczów też nieźle sobie radzą.
W przypadku Edka 1.17 jeszcze w tym roku lekko osiągniemy. Korci dobrać jeszcze kilka L w rezerwie już na tych poziomach...

W przypadku Edka 1.17 jeszcze w tym roku lekko osiągniemy. Korci dobrać jeszcze kilka L w rezerwie już na tych poziomach...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2015, 18:05 przez maserati, łącznie zmieniany 1 raz.
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
Coś mi tu śmierdzi że edek jakby chciał do domku 1.1230. Żygać się chce od tej konsoli 

W chmurach siła 

bedzie kolejna świeca doji na Edku...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...