Wyobraźcie sobie, co się stanie z rachunkiem jak wejdzie seria np ośmiu z rzędu TP

Rozumiem że po TP podwajasz ryzyko ?brokersmasakrator pisze:Może ktos zauważył o co kaman
Wyobraźcie sobie, co się stanie z rachunkiem jak wejdzie seria np ośmiu z rzędu TP
Chyba zależyJeżdżę Rowerę pisze:Hej, Ja mam pytanie. Od jakich sum broker wypowiada umowę ?mniej wiecej
Zależy od brokera oraz od tego co robi się na rachunku. Ale wypowiadanie umowy to ostateczność. Zazwyczaj "eliminują" klientów innymi sposobamiJeżdżę Rowerę pisze:Hej, Ja mam pytanie. Od jakich sum broker wypowiada umowę ?mniej wiecej
Nie nazwał bym tego podwajaniem ryzyka, bardziej podwajaniem czegoś odwrotnego do ryzyka. Podwajanie ryzyka to jak ktoś zwiększa pozycje po SL co prowadzi prosto do bankructwa.Mpapiez pisze:Rozumiem że po TP podwajasz ryzyko ?brokersmasakrator pisze:Może ktos zauważył o co kaman
Troche śmisznie, bo jak by się okazało że masz 50% skuteczność i po każdym TP zaliczyłbyś SL, to będziesz ładnie systematycznie tracił.