Ten jest chyba najlepszy, ale ciekawi mnie jeszcze jak działa Stochastic Colorjackub pisze:A cóś takiego?matman pisze:ten Stochastic Color to chyba nieaktualny bo u mnie nie działa.
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
nie używałem go dawno , może go spróbuj skompilować na nowszej wersji MT4.
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
-
- Gaduła
Witajcie, znacie może wskaźnik, który oznaczał by mi gdzie świeca ma 1/3 i 2/3 swojego zasięgu?
Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
OC_HL = true;silverarrow pisze:Witajcie, znacie może wskaźnik, który oznaczał by mi gdzie świeca ma 1/3 i 2/3 swojego zasięgu?
Mierzona jest od High do Low
OC_HL = false;
Mierzona od Open do Close
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Dzięki
, a dałoby się wprowadzić możliwość żeby pokazywało także taki podział poprzedniej świecy, oczywiście jeśli to nie problem

Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Pewniesilverarrow pisze:Dzięki, a dałoby się wprowadzić możliwość żeby pokazywało także taki podział poprzedniej świecy, oczywiście jeśli to nie problem
Aby obiekty nie były w tle odznacz we właściwościach wykresu "Wykres na pierwszym planie".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Poszukuje takiego wskaznika lub skryptu ktory bedzie mi pokazywal za pomoca np linii poziomych gdzie jest BE dla otwartej siatki zlecen. Chodzi mi dokladnie ze np otwieram sobie 3 zlecenia po 0.01 i kazdy w roznych odestepach czyli robie tzw GRID i chcialbym aby ten skrypt zliczyl te zlecenia i pokazal w ktorym miejscu osiagnie BEP lub nawet TP abym mogl w nim zaprogramowac.
Czy ktos zna takie narzedzie ?????
http://forum.comparic.pl/viewtopic.php?p=29823#p29823koalafx pisze:Poszukuje takiego wskaznika lub skryptu ktory bedzie mi pokazywal za pomoca np linii poziomych gdzie jest BE dla otwartej siatki zlecen. Chodzi mi dokladnie ze np otwieram sobie 3 zlecenia po 0.01 i kazdy w roznych odestepach czyli robie tzw GRID i chcialbym aby ten skrypt zliczyl te zlecenia i pokazal w ktorym miejscu osiagnie BEP lub nawet TP abym mogl w nim zaprogramowac.
Wielkie dzieki Jarku! Dziala rewelacyjnie. Tego szukalem 

Ja dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze parę innych przydatnych do gridowania narzędzi.koalafx pisze:Wielkie dzieki Jarku! Dziala rewelacyjnie. Tego szukalem