Jeśli chodzi o indeksy to 1900 pkt. to dość kluczowe wsparcie moim zdaniem. Warto obserwować.
Ty jesteś jedną wielką pomyłką, jak ostatnio doszły mnie słuchy, nadal jesteś na L na edku? chciałbym, sprawdzić pogłosy i gadanie za plecami? więc jeśli można, jak się wstydisz to nie piszatlanticos pisze:cadjpy byla promocja przez chwile...
mikiFX pisze:niżej nikt nie wyznaczał kanału to wyznaczyłem z TP 1.1205 dla odmianyto jakieś 120 pips od TP KERMITA, nieźle pogrywasz, a co nie będzie teraz zjazdu, będzie
Jazda w dół na edku
chyba koledzy Merlin i Atlaticos pomylili kierunek
odczyt masakra S
A co Ty taki w gorącej wodzie kąpany, jeszcze tydzień się nie skończył. Jutro piątek a w piątki cudamikiFX pisze:rowerzysta, zaraz będzie taki spadek na e/u że jak ktoś jeszcze trzyma to ma WYPIERDALAĆ
do jutra zachowamy tygodniówkę Atlanticosa, a potem wstawcie wielkie 1.10XX
Wypierdalać z L i pakować grube S
I Merlin wspomniał., że może być wyżej, ale Yellen będzie miał złe info co do euro
Jestem w 95% pewien, że cukier ma swój dołek za sobą i odwrócił trend. I nie życzeniowo tylko przepięknie z fibo zasięgów wyznaczone.Mariusz k pisze:Złapałem spadający nóż, S&P 500 po 1899i kawa w końcu zaczęła rosnąć, nie wspominając co cukrze który robi dzisiaj ponad 8% up. No i Soja mi zarabia.
Jeśli chodzi o indeksy to 1900 pkt. to dość kluczowe wsparcie moim zdaniem. Warto obserwować.
Strzel sobie lepiej banie na uspokojenie, bo cie bankstera robi na szaro.mikiFX pisze:Takich odczytów na S na edku dawno nie widziałem, jakby się miało coś stać i nagłe osunięcie ziemi...przestrzegam tylko prorokiem nie jestem, wiecie co robicie