P.S NIEKANAŁU DODAM, MOŻE TO I FAKTYCZNIE NIE JEST KANAŁ
DayTrading: Środa 23.09.2015
Re: DayTrading: Środa 23.09.2015
Widzicie ten wykres niżej, lekko obije w dół od 1.1185 i potem okolice 1.1220 to koniec na dziś, bo się trzecia osoba mnie pyta, to nie tajemnica jaka, że tradery też śpią, azjaci w nocy się pokręcą wokół tego górnego ograniczenia kanału, może lekko wejdą, aby rano znaleźć znowu fajne, nowe L, BO EDEK NADAL NIE MA ŻADNYCH OBJAW DO JAKIEGOKOLWIEK S, POZDRAWIAM
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
-
Yong trader
- Stały bywalec

edek dajesz jeszcze raz na dół do 1.11 i starczy na dziś .......
ten ryynek jest bezwględny i chce mnie zniszczyć poprostu co wejdę to odrazu idzie w drugą stronę i znowu
ten ryynek jest bezwględny i chce mnie zniszczyć poprostu co wejdę to odrazu idzie w drugą stronę i znowu
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2015, 16:15 przez Yong trader, łącznie zmieniany 1 raz.
Atlanticos zrób aktualizacje Edka. Czy nadal maksy według ciebie aktualne ? Ekstremum póki co ma Europa
Zobacz jaka jest świeczka na 1h. Nie wygląda to absolutnie na powrót na 1.11Yong trader pisze:edek dajesz jeszcze raz na dół do 1.11 i starczy na dziś .......
The only way is up
POWINNO ODBIĆ 1.1162, ZOBACZYMY, JA NA M5 NOGA JESTEM, ALE PRÓBUJĘ CZASEMTsunamiPL pisze:Zobacz jaka jest świeczka na 1h. Nie wygląda to absolutnie na powrót na 1.11Yong trader pisze:edek dajesz jeszcze raz na dół do 1.11 i starczy na dziś .......
Pi razy okoś rodek nie kanału + techniczne wsparcie m5
1.11500-600 spróbuję poszukać l.mikiFX pisze:POWINNO ODBIĆ 1.1162, ZOBACZYMY, JA NA M5 NOGA JESTEM, ALE PRÓBUJĘ CZASEMTsunamiPL pisze:Zobacz jaka jest świeczka na 1h. Nie wygląda to absolutnie na powrót na 1.11Yong trader pisze:edek dajesz jeszcze raz na dół do 1.11 i starczy na dziś .......
Pi razy okoś rodek nie kanału + techniczne wsparcie m5
The only way is up
Niekanał m5 w niekanale m15, to już koniec na dziś, pamiętaj zabierz co swoje 1.1220 chyba że przez noc chcesz się kulać z boku na bok podglądajac komórę na wi-fi i investing.com

-
Jeżdżę Rowerę
ale to by psuło moją koncepcje spadkow, a wlasnie byla super okazja to skorzystałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak ma się zależność ropy i kanadyjczyka?
Droga ropa umacnia cad, bo Kanada sporo jej wydobywaKisiel pisze:jak ma się zależność ropy i kanadyjczyka?
The only way is up