MERLIN pisze:Kabel szansa na odpalenie Bata-ale uwago bo często przerabiają go na Motyla
testując, na kablu h1, mam takie same wskazanie jak na edku, czyli spadek
Niestety to nie pokazuje zasięgu, czyli pozostaje wypatrywać mi tę samą sytuację na potencjalnym dołku, dlatego h1, ostatnio badany wzrost miał około 150 pips, zobaczę teraz
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
biorąc pod uwagę to ze na h4 i d1 robi głęboki retest duzego trojkata i ma niezalatwiona sprawe (jak mawia Niemiaszek) z zasiegiem na 1.49 to klin w tym miejscu ma racje bytu wg mnie.... sadze ze na interwalach h4, d1 Twoje "zwierzaki" by sie odnalazly tak patrzac na ksztalt wykresu ale nie mierzylem wiec pewnosci nie mam
biorąc pod uwagę to ze na h4 i d1 robi głęboki retest duzego trojkata i ma niezalatwiona sprawe (jak mawia Niemiaszek) z zasiegiem na 1.49 to klin w tym miejscu ma racje bytu wg mnie.... sadze ze na interwalach h4, d1 Twoje "zwierzaki" by sie odnalazly tak patrzac na ksztalt wykresu ale nie mierzylem wiec pewnosci nie mam
No dobra mi starczy Kabel dał zarobić w obie strony ,siła zwierzaków poraża system dalej się rozwija ps . tu nie pokazywałem ale nawet na Oil zadziałał idealnie jedyny minus że niestety beze mnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 17:14 przez MERLIN, łącznie zmieniany 2 razy.
No dobra mi starczy Kabel dał zarobić w obie strony ,siła zwierzaków poraża
Mam korektę do 1.5616, na razie potwierdza m5, jak nie spadnie przez następne 15 minut to może się zrealizować, k..żwa Saxo Bank wywalił mi robocze, wasi brokerzy też czasem tak robią, na moich Mt4 u innych się to nie zdarza, czy ktoś ma w Saxo konto, też co jakiś czas robocze domyślne po prostu się nie ładują?
A było takie podniecanie się tą decyzją, a ruch spowodowany stopami właśnie się redukuję...może wreszcie skończy się ta korekta bo zaczyna mnie już to irytować....
No dobra mi starczy Kabel dał zarobić w obie strony ,siła zwierzaków poraża system dalej się rozwija ps . tu nie pokazywałem ale nawet na Oil zadziałał idealnie jedyny minus że niestety beze mnie
Ja poki co jeszcze trzymam, TP daleko, chociaż moze zaraz zamknę, na rowerek mi sie spieszy
Dobra, pozamykane
Dobrego weekendu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 17:39 przez Jeżdżę Rowerę, łącznie zmieniany 1 raz.
niemcy ta tania sile robocza sciagaja wlasnie po to zeby tego daxa ratowac.., a ten pin na tygodniowym jest taki ladniusienki, ze sie prosi zeby ktos go rozjechal, na kablu zlapalem tego noza i troche sie odkulem za wczorajsze niepowodzenia, ale oczywiscie weekend, wiec trzeba zamknac biednemu wiatr w oczy zawsze;)
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 17:39 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
Merlin powinno być lekkie cyknięcie w górę, więc jak wytłumaczysz swoje wejście 2 loty na wsparciu m15, które stanowi linia poprowadzona po ostatnich dołkach, to ze spadnie wiadomo, ale za jakieś 2 godziny przy 2 lotach będziesz jakieś 2000pln na minusie, nie chodzi o to by wiedzieć czy spadnie czy wzrośnie tylko kiedy to się stanie, tylko tak wytykam, bo pytałeś co z moimi pozycjami na edku kiedy wzrośnie do 1.16
Powiększając to kabel powinien odbić od 1.55702 i mieć opór na 1.5616 z kontynuacją spadku, pytanie czy wystaczy wiedzieć czy wzrośnie czy spadnie czy kiedy to się stanie? Bez urazy
MIKI