DayTrading: Piątek 18.09.2015
Re: DayTrading: Piątek 18.09.2015
jak kazdy wiedzial to i ja sie pochwale, ze z cadem wiedzialem, ale.,, egzekucja to inna sprawa wybicia w srode nie wzialem, wczoraj zawracalem kabla... czyli na zero, zreszta ciekawi mnie czy ktos zagrywal wczoraj cada i czy przetrzymal ta wielka korekte?? jest taki zawodnik?
myśle że na cda to na wzrosty wiekszosc jedzie
-- Dodano: 18 wrz 2015, 12:22 --
-- Dodano: 18 wrz 2015, 12:22 --
i po pedrasie taki zawsze pewniak gwiazdeczka troche pokorypedro pisze:ponieważ za chwilę dostanę bana, to pozdrawiam wszystkich i dobrego zdrowia, i samych celnych decyzji : )lutek pisze:ten post najlepszypedro pisze:dobri,
to co? żaneta i fomc nic nie zmienili, zatem usd king, indeksy up,
ed zrealizował wszelkie zasięgi i wydaje się, że może spadać przynajmniej do D_S1 : )
dobrych trejdów,
bless
ssij lutek
Panteon gwiazd he he
Co z tymi indeksami. Przecież nie podwyższyli stóp 

The only way is up
-
- Fanatyk
pamietasz nasze PF. tez było na początku fajnie, ludzie udzielali sie wstawiali analizy mozna było cos skorzystać,Zolo pisze:Panteon gwiazd he he
to samo tu pamietam tez nie do porównania co było kiedys a teraz,
mysle ze to kwestia tylko i wyłacznie środowiska, ludzi,
ale zawsze mozna cos własnego ze znajomymi załozyć

ale chyba wlasnie taka idea luznych rozwazan jest najlepsza, trading to nie sport zespolowy przeciez, co do indexow ,stopy niskie dolar tani to i eksportem niemieckim slabo, tylko tani syryjczycy moga uratowac sytuacje 

-
- Fanatyk
nie wiem kolego, tylko porównuje to co było kiedys a teraz,sureshot pisze:ale chyba wlasnie taka idea luznych rozwazan jest najlepsza, trading to nie sport zespolowy przeciez
tez z wpisów widze ze ludzie za bardzo nie chcą w obecnej formie dialogowej- nazwe, uczestniczyć
sam stwierdziłes ze atlanticos jest dobry bo wstawia wykres,
hasłą typu edek dół edek góra nie wiem czy kogos powaznego w tym fx obchodzą, to moje zdanie ale... ile polaków tyle idei
usdjpy na weekly wsparciu WS1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No niestety TomekTomasz196407 pisze:pamietasz nasze PF. tez było na początku fajnie, ludzie udzielali sie wstawiali analizy mozna było cos skorzystać,Zolo pisze:Panteon gwiazd he he
ale zawsze mozna cos własnego ze znajomymi załozyć

Myślałem, że tu będzie fajnie ale ludzie są wszędzie tacy sami. Jedni pracują inni żerują, a jeszcze inni by się pozabijali
- atlanticos
- Maniak
u mnie na dolnej bandzie trojkata na h4Tomasz196407 pisze: usdjpy na weekly wsparciu WS1
https://www.tradingview.com/x/wNIjre8m/
a edek wg mnie leci po doji na tygodniowej swiecy...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zolo pisze:No niestety TomekTomasz196407 pisze:pamietasz nasze PF. tez było na początku fajnie, ludzie udzielali sie wstawiali analizy mozna było cos skorzystać,Zolo pisze:Panteon gwiazd he he
ale zawsze mozna cos własnego ze znajomymi załozyć![]()
Myślałem, że tu będzie fajnie ale ludzie są wszędzie tacy sami. Jedni pracują inni żerują, a jeszcze inni by się pozabijali
to prawda, ze wszedzie jest podobnie, ale zapomniales jeszcze dodac tzw "narzekaczy" , bez nich tez sie nie obedzie;)