tak sie zastanawiam pisząc tu na forum temetycznym powinno sie pisać o czymś w temacie,
duzo tu postów ludzi którzy tu nie osiagneli wieku intelektualnego i obrazaja wpisami swoimi innych,
czy dla dobra ogółu i tego forum nie byłoby w porządku jakby administracja tego forum wprowadziła mozliwość usuwania tego typu wpisów większą ilością naszych użytkowników negacjami, czyli jak znajdzie sie np 20 negacji to my wiekszościa usuwamy wpis, ?
a żeby nie było że ja tu nie w temacie i off top to usdpln :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale w ogole po co te negatywne emocje, rozumiem zeby ktos usrednial strate od wczoraj to bylyby usprawiedliwione;), cisna chlopaki bez litosci, na kablu powinienem czekac na jakas glebsza krekte, ale chyba pokusze sie o zlapanie noza, bo ostro przygrzali, ale narazie nic sie nie rysuje za bardzo;)
Tomasz196407 pisze:tak sie zastanawiam pisząc tu na forum temetycznym powinno sie pisać o czymś w temacie,
duzo tu postów ludzi którzy tu nie osiagneli wieku intelektualnego i obrazaja wpisami swoimi innych,
czy dla dobra ogółu i tego forum nie byłoby w porządku jakby administracja tego forum wprowadziła mozliwość usuwania tego typu wpisów większą ilością naszych użytkowników negacjami, czyli jak znajdzie sie np 20 negacji to my wiekszościa usuwamy wpis, ?
a żeby nie było że ja tu nie w temacie i off top to usdpln :
Ma kolega racje. Ale wynika to z tego, że większość tego forum inwestuje bez żadnej konkretnej strategii. A prognozy to typowe wróżenie z fusów. Niczym nie podparte. Na zasadzie "a mi się wydaje" itd. Dowodem na to jest reakcja reszty w przypadku czyjejś pomyłki co jest normalną rzeczą w tym interesie(ryzyko wkalkulowane).
Na D1 edek dotarł do oporu http://imagizer.imageshack.com/img540/4764/bWusq0.png
dax troche wybil i wyglada ze w strone 9884 zmierza ,a potem pewnie kolejne tygodnie kiszenia, a moze zbierali sily i zdejma tego pina na weekly? czyzby merkel patrzyla na wykres i tania sila robocza chciala gospodarke podpompowac;)
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 11:45 przez sureshot, łącznie zmieniany 2 razy.