to co? żaneta i fomc nic nie zmienili, zatem usd king, indeksy up,

ed zrealizował wszelkie zasięgi i wydaje się, że może spadać przynajmniej do D_S1 : )
dobrych trejdów,
bless
hej, jak nie zmienili? Zmienili 8K PLN na plus u mnie na depopedro pisze: to co? żaneta i fomc nic nie zmienili,
uhumhighend pisze:hej, jak nie zmienili? Zmienili 8K PLN na plus u mnie na depopedro pisze: to co? żaneta i fomc nic nie zmienili,
ponadto najmilsza chwila poranka - wzrostu kangura filiżanka
zamknąłem bo wychodze i koniec tradów na dziś
Pedro Ty jednak jesteś dobri hahahahapedro pisze:uhumhighend pisze:hej, jak nie zmienili? Zmienili 8K PLN na plus u mnie na depopedro pisze: to co? żaneta i fomc nic nie zmienili,
ponadto najmilsza chwila poranka - wzrostu kangura filiżanka
zamknąłem bo wychodze i koniec tradów na dziś
fundamentalnie skarbie nic nie zmienili,
a efektem zmiany Twojego depo na plus nie są ich, tylko Twoje decyzje, kapiszi?![]()
enyłej, spółdzielnie chcę otworzyć - spółdzielnie trejderów, dofinansowanie można dostać na to... 20 k na osobę, jacyś chętni?
OK, to stwierdzenie nie miało sensu. Przyznaję. Amatorka.highend pisze:atlanticos pisze: to cały mój komentarz do tego stwierdzenia
bedą tu latać, wiedzmy i wiedzminyZolo pisze:OK, to stwierdzenie nie miało sensu. Przyznaję. Amatorka.highend pisze:atlanticos pisze: to cały mój komentarz do tego stwierdzenia
Ale pominąłeś inne.
Mam dość dobrze myślę wyznaczoną miedź. Idzie do góry. To tak apropo walut surowcowych
Highend pokaż zatem to rozliczenie na miedzi. Proszę
-- Dodano: 18 wrz 2015, 09:36 --
Dzisiaj trzeci piątek miesiąca, a zatem dzień trzech wiedźm na giełdach!!!