DayTrading: Poniedziałek 14.09.2015
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.09.2015

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
na złoto macie jakieś pomysły nie mogę znaleść żadnego patternu na nim na zadnym framrate... A musze wykombinować coś
- nowy joker
- Pasjonat
Jak masz facebooka dodaj sobie strony Free sygnal forex . Na tych forach bardzo dużo rozpiska się i złocie ale nie bierz wszystkiego na serio ! Wiele fajnych analiz technicznych . Polecamzorek pisze:na złoto macie jakieś pomysły nie mogę znaleść żadnego patternu na nim na zadnym framrate... A musze wykombinować coś
Witam.
anturo:
ja sie za dobrze nie znam, ale mi się wydaje ze to wygląda na typowy pattern klina i wynikiem czego będzie kontynuacja trendu spadkowego. Ale to tylko moja opinia nie sugeruj się nia bo jestem początkujący dopiero
Ale jak ktoś inny potwierdzi to znaczy że dobrze zauwazyłem.
ja sie za dobrze nie znam, ale mi się wydaje ze to wygląda na typowy pattern klina i wynikiem czego będzie kontynuacja trendu spadkowego. Ale to tylko moja opinia nie sugeruj się nia bo jestem początkujący dopiero

- atlanticos
- Maniak
na h4 i d1 widac flage wzrostowa bez rysowania kresekzorek pisze:anturo:
ja sie za dobrze nie znam, ale mi się wydaje ze to wygląda na typowy pattern klina i wynikiem czego będzie kontynuacja trendu spadkowego. Ale to tylko moja opinia nie sugeruj się nia bo jestem początkujący dopiero![]()
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Na złocie jest RGR z H4. A na edku oRGR z M15zorek pisze:na złoto macie jakieś pomysły nie mogę znaleść żadnego patternu na nim na zadnym framrate... A musze wykombinować coś