przeciwienstwo TS
przeciwienstwo TS
czy znajde cos takiego co zamiast ciagnac za soba SL ciagnie TP jesli pozycja jest na coraz wiekszej stracie? w googlach znalazlem tylko namiastke informacji czegos co nazywa sie trailing profit...ale slabo z moim angielskim...
- SuperFOREX
- Gaduła
Re: przeciwienstwo TS
A jaki miałby być cel takiego rozwiązania?
Takie zlecenie nigdy nie będzie zrealizowane, bo jak rynek idzie w twoim kierunku, to TP się nie przybliża, a jak trend się odwróci, to TP szybko się oddala
Takie zlecenie nigdy nie będzie zrealizowane, bo jak rynek idzie w twoim kierunku, to TP się nie przybliża, a jak trend się odwróci, to TP szybko się oddala

-
- Maniak
chodzi o to, że jak lecisz bez SL to możesz wtopioną pozycję trailować wstecznie - może trafi się jakaś szpila, która zamknię ją z -300 pipsów na chociażby -50.
Nie wiem czy dobrze cię zroumiałem, ale jaki miałby być cel tego???oswarek pisze:czy znajde cos takiego co zamiast ciagnac za soba SL ciagnie TP jesli pozycja jest na coraz wiekszej stracie? w googlach znalazlem tylko namiastke informacji czegos co nazywa sie trailing profit...ale slabo z moim angielskim...
cena idąc przeciwko nam zmnierza do SL i albo go osiągnie albo nie co ma TP z tym wspólnego??
SuperFOREX jesli uwazasz ze takie zlecenie nigdy nie zostanie zrealizowane to nie zrozumiales o co chodzi irmentruda to troche objasnil... jackub potrzebne mi to do "odwracania" systemow, ale nie dlatego ze uwazam ze "tracacy" system zacznie zarabiac , poprostu jest mi to potrzebne do zamaykanie pozycjna retestach przy wejsciach w zlym kierunku... ale pominmy po co? dlaczego? jak? kiedy? pytanie brzmi czy ktoś zna taki skrypt ea czy cokolwiec co ciagnie za cena TP... jesli ktos dalej nie rozumie to tutaj ---> http://forex-nawigator.biz/forum/ruchomy-tp-t27103.html wyrazilem sie chyba jasniej ale odp tez nie bylo... dzieki za zainteresowanie 

- SuperFOREX
- Gaduła
Teraz rozumiemoswarek pisze:SuperFOREX jesli uwazasz ze takie zlecenie nigdy nie zostanie zrealizowane to nie zrozumiales o co chodzi irmentruda to troche objasnil... jackub potrzebne mi to do "odwracania" systemow, ale nie dlatego ze uwazam ze "tracacy" system zacznie zarabiac , poprostu jest mi to potrzebne do zamaykanie pozycjna retestach przy wejsciach w zlym kierunku... ale pominmy po co? dlaczego? jak? kiedy? pytanie brzmi czy ktoś zna taki skrypt ea czy cokolwiec co ciagnie za cena TP... jesli ktos dalej nie rozumie to tutaj ---> http://forex-nawigator.biz/forum/ruchomy-tp-t27103.html wyrazilem sie chyba jasniej ale odp tez nie bylo... dzieki za zainteresowanie

Ale niestety na dziś nie znam takiego narzędzia