DayTrading: Piątek 11.09.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 11.09.2015
wykresy wszystkie nienmal wygladaja jakby mieli jeszcze dzis po 100 pipsow zrobic w kierunku oslabienia dolara...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Fanatyk
biedny dolaratlanticos pisze:wykresy wszystkie nienmal wygladaja jakby mieli jeszcze dzis po 100 pipsow zrobic w kierunku oslabienia dolara...

ciekawe jak tam s z grzybami naładowanymi , moze wytrzymają

Jones nie warto było tak walczyć o spadki na EDku w samym dołku, gdy rysowałem wsparcia - lepiej skupić się na dobrej interpretacji wykresu.. 
A tu wszystko idzie, jak w zegarku - na wsparciu L i do góry:

A tu wszystko idzie, jak w zegarku - na wsparciu L i do góry:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeszcze bedzie troche roslo, Jak narazie nie zamierza sie zatrzymac
A Gold Od nastepnego tygodnia wzrosty ?? ktoś obeznany może sie wypowiedzieć , ktoś zaanalizował złoto?? albo może udzielić fachowej analizy bo jestem ciekawy zapowiadają wzrosty niby spore na złocie .
A Gold Od nastepnego tygodnia wzrosty ?? ktoś obeznany może sie wypowiedzieć , ktoś zaanalizował złoto?? albo może udzielić fachowej analizy bo jestem ciekawy zapowiadają wzrosty niby spore na złocie .
-
- Fanatyk
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p784074zorek pisze:Jeszcze bedzie troche roslo, Jak narazie nie zamierza sie zatrzymac
no no... fiu fiuatlanticos pisze:T. - na złocie jakby double bottom szykowali....
https://www.tradingview.com/x/2Ues3Rqv/

a sreberko? bo mi BUY LIMIT dzisiaj wpadł i zrobił dniówkę i wlasnie nie wiem czy zamykac i czekac na jeszcze nizszy poziom (jak zloto) czy nie....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
prawie weszło, ... 75 wyjąłematlanticos pisze:z Toba akurat lubie sie zgadzacpedro pisze:z wczorajszego impulsu z h1, wychodzi mi zasięg 1,1370 +/- 20p ...atlanticos pisze:kabel h1 i potencjalna flaga na linii trendu i w strefie wsparcia...
https://www.tradingview.com/x/6VGBzll1/
a co do edka to uważam że dziś zobaczymy go w przedziale 1350 - 1400 zgodnie z tym co wrzucałem wczoraj...D_R2 jak goldman da
nie mniej, przed 16 możliwe zejście do D_P .. tam bym po same gardło ładował
zobaczymy co da rynek
edek h1 - obecnie w kanale wzrostowym po wczorajszym wybiciu trojkata...
https://www.tradingview.com/x/LOdmxyev/

dobrego wikenda !
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ah jak dobrze, że w piątki kończę wcześniej 

S&P - tak, jak zakładałem tydzień temu zamieszczając podobne rysunki, wykres odbił od wsparcia (dolna linia kanału wzrostowego) - większe szanse daję wzrostom niż wyjściu dołem z tego kanału:
czwartek 17 września godzina 20.00
FED ogłosi stopy procentowe
prognoza: 0.50%
wobec 0.25% dotychczasowego poziomu niezmienianego od 7 lat.
będzie dolar power czy raczej dolar kibel? jakoś nie wydaje mi się by FED się wycofał z podwyżki?
przecież oni by się tym zwyczajnie ośmieszyli.....
a może obecny poziom dolar index już uwzględnia tą podwyżkę i będzie tylko lekkie pierdnięcie dolara jak je podwyższą?
na pewno będzie się działo i niejedno depo poleci....
FED ogłosi stopy procentowe
prognoza: 0.50%

będzie dolar power czy raczej dolar kibel? jakoś nie wydaje mi się by FED się wycofał z podwyżki?
przecież oni by się tym zwyczajnie ośmieszyli.....
a może obecny poziom dolar index już uwzględnia tą podwyżkę i będzie tylko lekkie pierdnięcie dolara jak je podwyższą?
na pewno będzie się działo i niejedno depo poleci....
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2015, 00:40 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami