Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: raposo »

RAY of Sunshine pisze:Nie próbowałem jeszcze wyczyścić plików cache javy - jak to się robi?

Pomyślności
https://www.java.com/pl/download/help/plugin_cache.xml
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Dziękuję za odpowiedzi. Zrobiłem wszystko i dalej mam "Unable to launch the application" ;( Tylko dlaczego ładuje demo???
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

RAY of Sunshine pisze:Dziękuję za odpowiedzi. Zrobiłem wszystko i dalej mam "Unable to launch the application" ;( Tylko dlaczego ładuje demo???
Sprawdź czy nie ma nowszej wersji Javy. Wyczyść też pliki cookies przeglądarki, może automatycznie uruchamia stary plik... Kolejnym krokiem jest sprawdzenie czy żaden firewall lub antywirus nie blokuje połączenia/aplikacji.

Jeśli to wszystko zawiedzie to pozostaje kontakt z supportem... Może oni będą mieli jakiś pomysł.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

whitefox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: whitefox »

Hej, przy wyświetlonym okie Delete Files and Applications (Usuwanie plików i aplikacji) zaznacz również installed applications and applets i dopiero potem kliknij ok :) To powinno pomóc

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Zrobiłem wszystko tak jak zalecaliście koledzy i nic.... Nie chce mi się uruchomić panel do logowania. Za to demo uruchamia się bez problemu.

Raposo chyba nie ma to związku z tym, że gdzieś od początku czerwca nie robiłem u Dukasa żadnych transakcji? Bo już nie wiem co mam o tym myśleć...

Powoli muszę zbierać się do pracy, więc może ktoś jeszcze coś poradzi, lub jak się skontaktować z supportem, czy kontakt tylko po angielsku itp.

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Możesz pisać po polsku do swojego opiekuna lub po angielsku na kontakt ogólny. Trudno powiedzieć gdzie szybciej otrzymasz odpowiedź... To, że nie robiłeś żadnych transakcji nie powinno mieć znaczenia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Ostatnie co mi przychodzi do głowy: jak całkowicie usunąć JForex z komputera tzn. wszystkie pliki, które są z nim związane?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Komunikat z dzisiejszego (kilkukrotnego) logowania:

Jakieś problemy z certyfikatem ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

whitefox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: whitefox »

RAY of Sunshine pisze:Ostatnie co mi przychodzi do głowy: jak całkowicie usunąć JForex z komputera tzn. wszystkie pliki, które są z nim związane?
Wszystkie dane z JForex masz w: (możesz usunąc całą zawartość ale wtedy usuniesz również ustawienia itd.)
C:/użytkownicy/(tutaj nazwa naszego użytkownika)/Local/JForex
T-REX pisze:Komunikat z dzisiejszego (kilkukrotnego) logowania:

Jakieś problemy z certyfikatem ?
Masz najnowszą wersję JAVA?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Tak, jest aktualna, nie wykrywa certyfikatu choć ten ma ważność do 20 października. Zgodziłem się na odpalenie i okienko logowania pokazało się bez problemu. teraz nie wiem czy nawiązywać połączenie, czy będzie ono szyfrowane.Łączę się z www.dukascopy.com bezpośrednio.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

ODPOWIEDZ