Broker/dom maklerski z akcjami NYSE NASDAQ

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: Broker/dom maklerski z akcjami NYSE NASDAQ

Nieprzeczytany post autor: highend »

raposo pisze: Markets.com to całkiem spore ryzyko ;) - wystarczy przeszukać sieć pod hasłem SafeCap Investments...
tak wiem, aczkolwiek nie miałem problemów z wypłatą pieniążków od nich, a cała reszta działa w miarę no i ta mnogość instrumentów. Jakby coś się zmieniło w tej materii (problem z wypłatą, jakieś jaja na wykresach) - to dam znać.
Korzystam z usług 3 broków (mforex, XM, markets.com).
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

ImSoCute
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ImSoCute »

Witam

Rowniez poszukuje pewnego i najchetniej najbardziej renomowanego rozwiazania, pod handel stricte akcjami. Przede wszystkim interesuja mnie obce instrumenty, wiec niekoniecznie musza byc polskie akcje, ale juz np. UK, to wszystkie.

Czy SaxoBank bedzie godne zaufania? Najchetniej szukam tez platformy, ktora umozliwia wplaty poprzez Skrill/Moneybookers, bo to by mi ulatwilo zdecydowanie wplate.

Pozdrowienia

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

ImSoCute pisze:Witam

Rowniez poszukuje pewnego i najchetniej najbardziej renomowanego rozwiazania, pod handel stricte akcjami. Przede wszystkim interesuja mnie obce instrumenty, wiec niekoniecznie musza byc polskie akcje, ale juz np. UK, to wszystkie.

Czy SaxoBank bedzie godne zaufania? Najchetniej szukam tez platformy, ktora umozliwia wplaty poprzez Skrill/Moneybookers, bo to by mi ulatwilo zdecydowanie wplate.

Pozdrowienia
Tak Saxo jak najbardziej bedzie godny zaufania :shock: :shock: :shock: :mrgreen:
Kolega nie czytał postów na foru odnośnie tej firemki ? Wydymała tylu inwestorów a Kolega sie jeszcze pyta czy jest godna zaufania.
Dziwne jak krótka pamięć mają ludzie.
Zapewne Iron tez za kilka miesięcy bedzie godny zaufania bo sprawy przycichną.

tomekinv
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomekinv »

To skorzystaj z Interactive Brokers - chyba najlepsze rozwiązanie.

ImSoCute
Stały bywalec
Stały bywalec

andrzej-sk pisze:
ImSoCute pisze:Witam

Pozdrowienia
Tak Saxo jak najbardziej bedzie godny zaufania :shock: :shock: :shock: :mrgreen:
Kolega nie czytał postów na foru odnośnie tej firemki ? Wydymała tylu inwestorów a Kolega sie jeszcze pyta czy jest godna zaufania.
Dziwne jak krótka pamięć mają ludzie.
Zapewne Iron tez za kilka miesięcy bedzie godny zaufania bo sprawy przycichną.
Nie ma mnie na tym forum od X lat i proszę o pomoc, a nie o sarkastyczne wpisy. Ktos merytorycznie poleci mi odpowiednie miejsce?

Camaro69

Nieprzeczytany post autor: Camaro69 »

ImSoCute pisze:poszukuje pewnego i najchetniej najbardziej renomowanego rozwiazania, pod handel stricte akcjami.

Jeśli pytasz dosłownie o pewnego i renomowanego miejsca do handlu akcjami to z czystym sumieniem polecam Lightspeed - koncentrują się tylko na handlu akcjami z usa i robia to doskonale, z pewnością najlepszy wybór dla profesjonalnego podejscia.Nie tylko są ultra tani a nawet robiąc niezle volumeny w praktyce masz kase za samo dokonywanie transakcji ( add liqudity).Wady są dwie ,pierwsza to tylko rynek usa a drugą są wymagania kapitałowe.

Jedyną alternatywą jest jak kolega tomekinv wymienił Interactive Brokers.Poza nimi nie ma nic wartego uwagi

ImSoCute
Stały bywalec
Stały bywalec

Dziekuje za typ. Na ich stronie nie widze metod depozytu do wyboru, zapewne Skrill'a brak?

Camaro69

Nieprzeczytany post autor: Camaro69 »

https://www.lightspeed.com/brokerage-se ... formation/

Preferują przelewy - znaczna część brokerów woli taka forme - są bardzo ,,wrażliwi'' na pochodzenie srodków a przelew wydaje im sie pewniejszy.

Niestety od roku widać nowy trend widoczny w całej branży futures.Mianowicie na stronach nie ma prawie żadnych informacji poza typowo marketingową paplaniną,po najmniejszą rzecz trzeba dzwonić i się pytac.Nazywa się to ( a jakże ) wyjściem naprzeciw oczekiwaniom klienta.Czytaj -segregacją klientów i rożnicowaniem ich pod względem prowizji.Na szczescie Lighspeed i IB są tu wyjątkiem i można wiekszosc rzeczy znalesc.

ODPOWIEDZ