Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
- hamilton11
- Stały bywalec
Oanda FxNews - Trading Pages
Mialbym prosbe o wytlumaczenie, jak rozumiec uzywane tam terminy takie jak np:
Buy A Break, Flat On A Failure, Cover on A Bounce. Zna ktos jakas instrukcje jak czytac te raporty?
Buy A Break, Flat On A Failure, Cover on A Bounce. Zna ktos jakas instrukcje jak czytac te raporty?
Czasy Oandy sie skonczyly. Kiedys jej glowna zaleta byl niski spread i brak minimum do otwarcia konta. Oa sie nie rozwija, zamiast spelniac oczekiwania userów (chocby oslawiony trailing stop o ktory proszą userzy od lat) dodaje jakies zbedne wodotryski ktore dodatkowo spowalniaja i tak zamulona platforme. Ostatnimi czasy manipulowanie spreadami i poślizgi nawet w zleceniach z limitem dyskwalifikuja u mnie Oande ostatecznie.
Na obrazku spready z godz 8.50
Na obrazku spready z godz 8.50
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
"Czasy Oandy sie skonczyly. Kiedys jej glowna zaleta byl niski spread i brak minimum do otwarcia konta. Oa sie nie rozwija, zamiast spelniac oczekiwania userów (chocby oslawiony trailing stop o ktory proszą userzy od lat) dodaje jakies zbedne wodotryski ktore dodatkowo spowalniaja i tak zamulona platforme. Ostatnimi czasy manipulowanie spreadami i poślizgi nawet w zleceniach z limitem dyskwalifikuja u mnie Oande ostatecznie".
W pełni potwierdzam słowa Lamera. Miałem u nich konto real kilka lat. Dziś złożyłem zlecenie wycofania ostatnich środków z konta. Moim zdaniem Oanda to rozdział zamknięty.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
W pełni potwierdzam słowa Lamera. Miałem u nich konto real kilka lat. Dziś złożyłem zlecenie wycofania ostatnich środków z konta. Moim zdaniem Oanda to rozdział zamknięty.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
dzień bez hieholenia idzie do stracenia 

Wyplata z Oandy
Mam pytanie. Podobno z Oandy mozna wyplacac jedynie na konto z ktorego sie dokonalo sie wplaty. Czy to prawda ?
Problem jest w tym, ze zlikwidowalem moj rachunek walutowy w jednym z bankow. Zostal on zamkniety. No i wole sie dowiedziec czy moge oczekiwac jakis trudnosci przy wyplacie. Czy ktos juz to przerabial ?
Problem jest w tym, ze zlikwidowalem moj rachunek walutowy w jednym z bankow. Zostal on zamkniety. No i wole sie dowiedziec czy moge oczekiwac jakis trudnosci przy wyplacie. Czy ktos juz to przerabial ?