FxGrow

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
0
Brak głosów
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
2
100%

Liczba głosów: 2

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: FxGrow

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

a co dokładnie można wynegocjować ??
poza spreadem ?? itd ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
FxGrow
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FxGrow »

PipsKong pisze:a co dokładnie można wynegocjować ??
poza spreadem ?? itd ??
Negocjacji podlegają warunki handlowe takie jak obniżenie prowizji na rachunku inwestycyjnym, możliwość skorzystania z konta bez punktów swapowych(Swap-Free Account).

Jeśli mają Państwo pomysł jak zwiększyć swoje szanse na rynku Forex prosimy śmiało przedstawić nam swój pomysł. Negocjujemy każdym zainteresowanym klientem z osobna i każda propozycja zostanie rozważona. Wystarczy zarejestrować się na stronie FxGrow - https://secure.fxgrow.com/register?lang=pl - , a nasz przedstawiciel skontaktuje się z Państwem niezwłocznie cenem ustalenia odpowiednich warunków handlowych.

Z wyrazami szacunku,
FxGrow

-- 21 wrz 2015, 14:59 --

FXGROW PRZEDSTAWIA UCZCIWE WARUNKI HANDLOWE DLA INWESTORÓW

Czy znasz swoje prawa? Jako posiadacz konta handlowego w FxGrow możesz skorzystać ze specjalnych warunków, niedostępnych dla innych inwestorów.

FxGrow dostarcza wszystkim klientom narzędzia pomocne w zmaksymalizowaniu prawdopodobieństwa odniesienia sukcesu na rynkach finansowych, działające w zgodzie ze znakomitymi warunkami handlowymi.

FxGrow wierzy w Uczciwe Warunki Handlowe dla wszystkich inwestorów, dlatego też poniższe podunkty są standardem dla każdego klienta:

• Egzekucja zleceń w modelu STP

Bez Dealing Desku

Brak konfliktu interesów pomiędzy Klientem a Brokerem

Najniższe spready rynkowe

• Strategie takie jak Hedging, Scalping, EAs są w pełni dozwolone

Aby skorzystać z tych bezkonkurencyjnych warunków po prostu otwórz rachunek inwestycyjny z FxGrow już teraz!

Otwórz rachunek
https://secure.fxgrow.com/register

Aby poznać więcej informacji odwiedź naszą stronę; http://www.fxgrow.com/pl
FxGrow is an international online brokerage firm under the brand name of Growell Capital LTD authorized and regulated by the CySec as a CIF limited company with a license number 214/13, operates under the EU Markets in Financial Instruments Directive

Awatar użytkownika
Morlok
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Morlok »

Reklama na forum zwróciła moją uwagę, kliknąłem z ciekawości w link żeby zobaczyć te "uczciwe warunki" :mrgreen:
FxGrow pisze:

Jak się jest market makerem to raczej konflikt interesów jest. Może obsługa i wypłaty bez zarzutu ale sugerowanie ludziom że mamy do czynienia z prawdziwym rynkiem uczciwe nie jest. No chyba że się dowiem jaki to liquidity provider oferuje lewar 200:1, niskie transakcje i swap free (szczyt idiotyzmu). Próbowałem znaleźć to info na stronie ale o dziwo nie znalazłem :D . Pieniądze co najwyżej transferowane do innego market makera. :]

Awatar użytkownika
FxGrow
Bywalec
Bywalec

Morlok pisze:Reklama na forum zwróciła moją uwagę, kliknąłem z ciekawości w link żeby zobaczyć te "uczciwe warunki" :mrgreen:
FxGrow pisze:

Jak się jest market makerem to raczej konflikt interesów jest. Może obsługa i wypłaty bez zarzutu ale sugerowanie ludziom że mamy do czynienia z prawdziwym rynkiem uczciwe nie jest. No chyba że się dowiem jaki to liquidity provider oferuje lewar 200:1, niskie transakcje i swap free (szczyt idiotyzmu). Próbowałem znaleźć to info na stronie ale o dziwo nie znalazłem :D . Pieniądze co najwyżej transferowane do innego market makera. :]

Aby sprawdzić w jakim modelu działa FxGrow wystarczy zajżeć na stronę CySEC, który jest naszym organem regulującym. Poniżej zamieszczamy odpowiedni link:
http://cysec.gov.cy/en-GB/entities/inve ... iot/37666/

FxGrow licencjonowany jest na przyjmowanie i przekazywanie zleceń w odniesieniu do jednego lub więcej instrumentów finansowych, realizację zleceń w imieniu klientów oraz Portfolio Management. Wzmianki świadczącej rozszerzenie licencji o model MM (tj. „Dealing on Own Account”) próżno szukać na powyższej stronie.

Jako, że FxGrow jest brokerem STP, któremu w interesie leży sukces swoich klientów, staramy sie dostaczać jak najlepsze warunki handlowe takie jak ultra niskie spready, niskie opłaty oraz bezkonkurencyjną egzekucję zleceń. Możliwość skorzystania z konta Swap Free jest warunkiem ngocjowalnym, jednym z naszych zabiegów w celu dostarczania Klientom jak najnajlepszych warunków handlowych.
Zachęcaymy do otwarcia bezpłatnego konta DEMO lub konta Realnego (na obu dwóch rachunkach warunki sa dokładnie takie same) i przetestowania naszej oferty.

Z pozdrowieniami,
Zespół FxGrow
FxGrow is an international online brokerage firm under the brand name of Growell Capital LTD authorized and regulated by the CySec as a CIF limited company with a license number 214/13, operates under the EU Markets in Financial Instruments Directive

veni1604
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: veni1604 »

Czy FxGrow to jest ten sam broker co IronFx?

Cała kolorystyka podobna, strona również

Awatar użytkownika
FxGrow
Bywalec
Bywalec

veni1604 pisze:Czy FxGrow to jest ten sam broker co IronFx?

Cała kolorystyka podobna, strona również

FxGrow jest międzynarodową marką brokerską online, należącą do przedsiębiorstwa Growell Capital zupełnie nie związaną z wyżej wymienioną firmą. Podmiot jest autoryzowany i regulowany przez Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) licencją o numerze 214/13.

Podobna kolorystyka to zupełna zbieżność nie mniej jednak aktualnie pracujemy nad rozbudową i re-designem naszej strony i już wkrótce Klienci bąda mogli korzystać z dodatkowych funkcji i narzędzi które pojawią sie w nowej jej odsłonie.

Awatar użytkownika
Morlok
Stały bywalec
Stały bywalec

FxGrow pisze:
FxGrow licencjonowany jest na przyjmowanie i przekazywanie zleceń w odniesieniu do jednego lub więcej instrumentów finansowych, realizację zleceń w imieniu klientów oraz Portfolio Management. Wzmianki świadczącej rozszerzenie licencji o model MM (tj. „Dealing on Own Account”) próżno szukać na powyższej stronie.

Zespół FxGrow
Ok, to skoro robimy transakcje na prawdziwych pieniądzach to kto pokrywa swap? To chyba proste pytanie.

Awatar użytkownika
FxGrow
Bywalec
Bywalec

Morlok pisze:
FxGrow pisze:

Zespół FxGrow
Ok, to skoro robimy transakcje na prawdziwych pieniądzach to kto pokrywa swap? To chyba proste pytanie.
Na rynku Forex Swap Free nie występuje naturalnie i zazwyczaj koszt swap’u pokrywa klient. W przypadku FxGrow, jeśli klient zawnioskuje o Swap Free Account i zostanie mu ono przyznane – koszt swap’u pokrywany jest przez firme. Jest to przywilej negocjowalny, działający w analogiczny sposób do możliwości zmniejszenia prowizji na rachunku klienta: obniżając prowizję rezygnujemy z części swoich apanaży jeśli wolumen generowany przez klienta jest na tyle zadowalający, aby wiązało się to z kożyścią dla każdej ze stron.

Z pozdrowieniami,
Zespół FxGrow

Awatar użytkownika
Morlok
Stały bywalec
Stały bywalec

FxGrow pisze:koszt swap’u pokrywany jest przez firme.
Ok, być może.

To tylko dodam ze swojej strony że 2 dni temu otworzyłem pozycję na EURAUD i na złotówkę spreadu mam teraz -1,20 zł swapu. Z racji tego że jestem position traderem to mogę trzymać tak pozycję i pół roku a w tym czasie swapu może być i -50zł na wciąż jedną złotówkę spreadu.

Awatar użytkownika
greenvince
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: greenvince »

jakie są warunki tego Swap Free? przy wpłacie 5000USD?
Obrazek

ODPOWIEDZ