FxGrow
Re: FxGrow
a co dokładnie można wynegocjować ??
poza spreadem ?? itd ??
poza spreadem ?? itd ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Negocjacji podlegają warunki handlowe takie jak obniżenie prowizji na rachunku inwestycyjnym, możliwość skorzystania z konta bez punktów swapowych(Swap-Free Account).PipsKong pisze:a co dokładnie można wynegocjować ??
poza spreadem ?? itd ??
Jeśli mają Państwo pomysł jak zwiększyć swoje szanse na rynku Forex prosimy śmiało przedstawić nam swój pomysł. Negocjujemy każdym zainteresowanym klientem z osobna i każda propozycja zostanie rozważona. Wystarczy zarejestrować się na stronie FxGrow - https://secure.fxgrow.com/register?lang=pl - , a nasz przedstawiciel skontaktuje się z Państwem niezwłocznie cenem ustalenia odpowiednich warunków handlowych.
Z wyrazami szacunku,
FxGrow
-- 21 wrz 2015, 14:59 --
FXGROW PRZEDSTAWIA UCZCIWE WARUNKI HANDLOWE DLA INWESTORÓW
Czy znasz swoje prawa? Jako posiadacz konta handlowego w FxGrow możesz skorzystać ze specjalnych warunków, niedostępnych dla innych inwestorów.
FxGrow dostarcza wszystkim klientom narzędzia pomocne w zmaksymalizowaniu prawdopodobieństwa odniesienia sukcesu na rynkach finansowych, działające w zgodzie ze znakomitymi warunkami handlowymi.
FxGrow wierzy w Uczciwe Warunki Handlowe dla wszystkich inwestorów, dlatego też poniższe podunkty są standardem dla każdego klienta:
• Egzekucja zleceń w modelu STP
• Bez Dealing Desku
• Brak konfliktu interesów pomiędzy Klientem a Brokerem
• Najniższe spready rynkowe
• Strategie takie jak Hedging, Scalping, EAs są w pełni dozwolone
Aby skorzystać z tych bezkonkurencyjnych warunków po prostu otwórz rachunek inwestycyjny z FxGrow już teraz!
Otwórz rachunek
https://secure.fxgrow.com/register
Aby poznać więcej informacji odwiedź naszą stronę; http://www.fxgrow.com/pl
FxGrow is an international online brokerage firm under the brand name of Growell Capital LTD authorized and regulated by the CySec as a CIF limited company with a license number 214/13, operates under the EU Markets in Financial Instruments Directive
Reklama na forum zwróciła moją uwagę, kliknąłem z ciekawości w link żeby zobaczyć te "uczciwe warunki"
Jak się jest market makerem to raczej konflikt interesów jest. Może obsługa i wypłaty bez zarzutu ale sugerowanie ludziom że mamy do czynienia z prawdziwym rynkiem uczciwe nie jest. No chyba że się dowiem jaki to liquidity provider oferuje lewar 200:1, niskie transakcje i swap free (szczyt idiotyzmu). Próbowałem znaleźć to info na stronie ale o dziwo nie znalazłem
. Pieniądze co najwyżej transferowane do innego market makera. :]

FxGrow pisze:
Jak się jest market makerem to raczej konflikt interesów jest. Może obsługa i wypłaty bez zarzutu ale sugerowanie ludziom że mamy do czynienia z prawdziwym rynkiem uczciwe nie jest. No chyba że się dowiem jaki to liquidity provider oferuje lewar 200:1, niskie transakcje i swap free (szczyt idiotyzmu). Próbowałem znaleźć to info na stronie ale o dziwo nie znalazłem

Morlok pisze:Reklama na forum zwróciła moją uwagę, kliknąłem z ciekawości w link żeby zobaczyć te "uczciwe warunki"![]()
FxGrow pisze:
Jak się jest market makerem to raczej konflikt interesów jest. Może obsługa i wypłaty bez zarzutu ale sugerowanie ludziom że mamy do czynienia z prawdziwym rynkiem uczciwe nie jest. No chyba że się dowiem jaki to liquidity provider oferuje lewar 200:1, niskie transakcje i swap free (szczyt idiotyzmu). Próbowałem znaleźć to info na stronie ale o dziwo nie znalazłem. Pieniądze co najwyżej transferowane do innego market makera. :]
Aby sprawdzić w jakim modelu działa FxGrow wystarczy zajżeć na stronę CySEC, który jest naszym organem regulującym. Poniżej zamieszczamy odpowiedni link:
http://cysec.gov.cy/en-GB/entities/inve ... iot/37666/
FxGrow licencjonowany jest na przyjmowanie i przekazywanie zleceń w odniesieniu do jednego lub więcej instrumentów finansowych, realizację zleceń w imieniu klientów oraz Portfolio Management. Wzmianki świadczącej rozszerzenie licencji o model MM (tj. „Dealing on Own Account”) próżno szukać na powyższej stronie.
Jako, że FxGrow jest brokerem STP, któremu w interesie leży sukces swoich klientów, staramy sie dostaczać jak najlepsze warunki handlowe takie jak ultra niskie spready, niskie opłaty oraz bezkonkurencyjną egzekucję zleceń. Możliwość skorzystania z konta Swap Free jest warunkiem ngocjowalnym, jednym z naszych zabiegów w celu dostarczania Klientom jak najnajlepszych warunków handlowych.
Zachęcaymy do otwarcia bezpłatnego konta DEMO lub konta Realnego (na obu dwóch rachunkach warunki sa dokładnie takie same) i przetestowania naszej oferty.
Z pozdrowieniami,
Zespół FxGrow
FxGrow is an international online brokerage firm under the brand name of Growell Capital LTD authorized and regulated by the CySec as a CIF limited company with a license number 214/13, operates under the EU Markets in Financial Instruments Directive
Czy FxGrow to jest ten sam broker co IronFx?
Cała kolorystyka podobna, strona również
veni1604 pisze:Czy FxGrow to jest ten sam broker co IronFx?
FxGrow jest międzynarodową marką brokerską online, należącą do przedsiębiorstwa Growell Capital zupełnie nie związaną z wyżej wymienioną firmą. Podmiot jest autoryzowany i regulowany przez Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) licencją o numerze 214/13.
Podobna kolorystyka to zupełna zbieżność nie mniej jednak aktualnie pracujemy nad rozbudową i re-designem naszej strony i już wkrótce Klienci bąda mogli korzystać z dodatkowych funkcji i narzędzi które pojawią sie w nowej jej odsłonie.
Ok, to skoro robimy transakcje na prawdziwych pieniądzach to kto pokrywa swap? To chyba proste pytanie.FxGrow pisze:
FxGrow licencjonowany jest na przyjmowanie i przekazywanie zleceń w odniesieniu do jednego lub więcej instrumentów finansowych, realizację zleceń w imieniu klientów oraz Portfolio Management. Wzmianki świadczącej rozszerzenie licencji o model MM (tj. „Dealing on Own Account”) próżno szukać na powyższej stronie.
Zespół FxGrow
Na rynku Forex Swap Free nie występuje naturalnie i zazwyczaj koszt swap’u pokrywa klient. W przypadku FxGrow, jeśli klient zawnioskuje o Swap Free Account i zostanie mu ono przyznane – koszt swap’u pokrywany jest przez firme. Jest to przywilej negocjowalny, działający w analogiczny sposób do możliwości zmniejszenia prowizji na rachunku klienta: obniżając prowizję rezygnujemy z części swoich apanaży jeśli wolumen generowany przez klienta jest na tyle zadowalający, aby wiązało się to z kożyścią dla każdej ze stron.Morlok pisze:Ok, to skoro robimy transakcje na prawdziwych pieniądzach to kto pokrywa swap? To chyba proste pytanie.FxGrow pisze:
Zespół FxGrow
Z pozdrowieniami,
Zespół FxGrow
Ok, być może.FxGrow pisze:koszt swap’u pokrywany jest przez firme.
To tylko dodam ze swojej strony że 2 dni temu otworzyłem pozycję na EURAUD i na złotówkę spreadu mam teraz -1,20 zł swapu. Z racji tego że jestem position traderem to mogę trzymać tak pozycję i pół roku a w tym czasie swapu może być i -50zł na wciąż jedną złotówkę spreadu.
- greenvince
- Bywalec